Framtidens fika - J&N X NAIMA

Tillsammans vill vi utmana den traditionella fikan. Vi på Johan & Nyström gör det med hantverksrostat specialkaffe. Naima med galet god fika som också är bra för dig. Idag lanserar vi stolt två raw snacks tillsammans!

Först ut är Naimas Chokladboll, gjord med ett av våra absoluta favoritkaffen i receptet! Kaffet kommer från Croce-familjen och FAF Coffees i Brasilien, där en mix av varieteterna Bourbon, Mundo Novo och Catuai odlats och processats enligt den bärtorkade metoden. Resultatet är en fruktig och komplex smakprofil men som kräver en otrolig expertis och omsorg, något som teamet på FAF Coffees verkligen har. Familjen Croce brinner för hållbarhet och har gjort deras gård, Fazenda Ambiental Fortaleza, till en fristad för både människor och miljö.

De insåg tidigt att deras ansträngningar var begränsade om deras grannar inte också ändrade sina sätt att arbeta, så de bildade ett nätverk av likasinnade kaffeproducenter som alla prioriterar kvalitet och hållbarhet. FAF Coffees innefattar idag ett nätverk av bönder, ett centrum för kaffestudier och ett exportföretag som fraktar kaffe över hela världen! Vi på J&N har köpt kaffe från Familjen Croce sedan 2010 och den relationen vi har är precis i linje vår inköpsfilosofi och Direct Trade-program.

Vår andra produkt är en Matcha Cheesecake, gjord med vår Modest Matcha från Dear Tea Society. Matcha är en unik och mångsidig ingrediens som maximerar smaken och hälsofördelarna av hela det gröna tebladet. Vår ekologiska Modest Matcha är en njutning i sig själv, fullproppad av antioxidanter!

Vi tror på  att kombinationen av det bästa från två världar kan leda till otroliga skapelser, och det här är inget undantag! Båda produkterna kommer såklart att finnas på våra kaffebarer, men finns också tillgängliga för andra caféer, restauranger, hotell och kontor via Naima och deras återförsäljare!

Läsa mer om produkterna och Naima här!

nyhet

← Äldre inlägg Nyare inlägg →