HORECA

SERVERA KAFFE I VÄRLDSKLASS

Bättre kaffe åt folket säger vi, men vad betyder egentligen det? Jo, vi vill att så många som möjligt skall dricka så bra kaffe som möjligt och det sista ledet i kedjan från planta till kopp är ju såklart alla caféer och restauranger där ute!

Här har vi gett dig (frukt)kött på benen, och våra bästa argument till varför du skall välja oss som din kaffe- & te-leverantör! Kontakta oss så får du prata med en av våra fantastiska säljare som ser till att du får den bästa möjligheten att servera fantastiskt gott kaffe!

100% vår passion

RIKTIGT BRA KAFFE

Som kund hos oss får du möjligheten att tillsammans med ett riktigt kaffeproffs plocka ut ett sortiment som passar just er verksamhet och behov. Vi har kaffe i olika rostprofiler, från ljusrostat och fruktigt till mörkrostat och robust. Bredden i vårt sortiment gör att du som kund kan känna dig trygg och inspirerad på samma gång. Många av våra kunder varierar kaffesort över året och det tycker vi såklart är extra kul!

Vad vi brinner för

HÅLLBARHET

Vilken etikett sätter vi på vårt sätt att handla? Direct Trade? Direkthandel? Handel utan mellanhänder? Det vore lite att förenkla och ibland försköna att använda en sådan etikett. Vi tror helhjärtat på att utesluta de mellanhänder som inte behövs. I kaffeindustrin finns det väldigt många onödiga mellanhänder som alla ska ha betalt. Oavsett vad vi kallar det, jobbar vi för spårbarhet och transparens. Läs mer om vår filosofi här.

Det roligaste vi vet

PERSONLIG SERVICE

Hos oss jobbar några av nordens mest kompetenta kaffemänniskor. Alla som jobbar hos oss har stor kunskap om och intresse för kaffe. Vare sig det gäller rostning, orderläggning eller service av maskiner så är personen som utför arbetet grym på kaffe. Vi är ett gäng problemlösare som gör allt för att du ska kunna servera vårt kaffe på bästa sätt till dina gäster.

BREDD I SORTIMENT

KAFFE, TE & TILLBEHÖR

Vi insåg tidigt att för att kunna leverera en smakupplevelse utöver det vanliga, så behöver man rätt verktyg. Förutom det godaste kaffet ser vi även till att du har den bästa utrustningen och service till den. Och vilka vore vi om vi inte hade ett brett sortiment av te också?

Här hittar ni vårt sortiment av teer från Dear Tea Society.

det viktigaste av allt

UTBILDNING

Det godaste kaffet bryggs av folk med koll. Vi har den kunskapen och det är vår bästa grej att dela med oss av den. Därför erbjuder vi utbildning till alla våra kunder. Välj bland baristakurser, kaffekurser eller varför inte en te-kurs? Vår erfarenhet är att utbildad personal som känner sig trygg med kaffet dessutom säljer mer. Kul tycker vi!

Vill du bli kund?