Välkommen till

DEAR TEA SOCIETY

Välkommen till Dear Tea Society, där den excentriska, den märkliga, den absurda, den törstiga, den trötta, den rastlösa, den vackra, den kreativa, den knasiga, den listiga, den artiga, den nyfikna och perfektionisten alla förenas i kärleken till te.
 
Vi älskar alla typer av teer och infusioner. Vi delar gärna på en kanna men njuter ofta av en kopp för oss själva. Vi behöver te för att kunna tänka, drömma, förlåta och glömma. Kort sagt, vi älskar te, det är vilka vi är.
 
Dear Tea Society är Johan & Nyströms tevarumärke där vi på ett snyggt och lekfullt sätt lyfter fram vår kärlek till te. Sortimentet består av högkvalitativa teer i alla dess former och smaker. Alla teer erbjuds som 1 kg lösviktsteer och ett mindre antal finns även som portionsteer för Horeca/Office och i 80 g kartonger för retail.

BRETT SORTIMENT AV LÖSVIKTSTEER

Upplev den subtila komplexiteten hos oolongte och den lugnande enkelheten hos vitt te, eller njut av en stor variation av alla våra smaksatta teer. Vårt sortiment av högkvalitativa och vackra lösviktsteer innehåller något för alla tillfällen och önskemål.

Våra absolut största favoriter har vi samlat i sortimentet Character Assortment, som vi rekommenderar för Horeca och Office. En ännu större bredd av teer och smaker finns det ytterligare sortimentet vi kallar Additional Assortment. De teerna rekommenderar vi främst till butiker som vill erbjuda en väldigt stor variation av teer.

VÅRA HÄRLIGA PORTIONSTEER

Vi har valt ut våra populäraste ekologiska teer till vårt sortiment av portionsteer i pyramidpåsar. De stora pyramidpåsarna tillåter mycket större teblad, örter och fruktbitar. Det är helt enkelt teer av betydligt högre kvalitet än man är van vid i ”tepåsar”. Sortimentet består av svart te, grönt te, vitt te och rooibos i olika varianter.

Portionsteerna är framtagna till Horeca & Office och säljs i 100-pack där varje pyramidpåse ligger förpackad styckvis. Pyramidpåsarna är gjorda av PLA som är ett växtbaserat och nedbrytbart material.

SNYGGA RETAILBOXAR

Det här är våra populäraste teer i praktiska och lättsålda 80 g kartonger. Ekologiska teer av riktigt hög kvalitet i snygga förpackningar som bjuder på en bredd av smakupplevelser i tekoppen. Alla produkter illustreras snyggt genom en karaktär som personifierar teet, och på sidan av kartongen presenteras karaktären närmre med en text. Sortimentet består av svart te, grönt te, vitt te och rooibos i olika varianter.

Dessa går också att köpa här i webshoppen för våra privatkunder.

Köp retailbox som privatperson

Vill du bli kund?