Bästa kaffet i stan

Våra kaffebarer

Våra kaffebarer i Stockholm och Helsingfors är oaser för alla som gillar bättre kaffe. Vare sig du kan allt om kaffe och söker ny inspiration eller om du bara vill ha en god kopp så hittar du det här. Det viktigaste för oss är att kaffet är det viktiga, bullen till är bara en liten bonus.

Våra baristor har alla fått en gedigen utbildning av våra utbildare. De ska kunna servera såväl en cappuccino med imponerande latte art som en handbryggd kopp av en av våra senaste single origin kaffen. Eller te för den delen! Så fort det kommer nyheter är det en genomgång för att sätta recept och finlira med metoder och maskiner.

Självklart vill vi också att man ska kunna dricka gott kaffe hemma. När du lämnar någon av våra oaser kan det vara med en kasse med kaffe i handen. Och kanske till och med en Aeropress.

STOCKHOLM

Swedenborgsgatan

Mitt i hjärtat av Södermalm hittar ni vår första konceptbutik. Numera en institution och fylld med både våra färskaste kaffen och härligaste stammisar.

Öppettider & Vägbeskrivning

Helsingfors

Kanalkajen

På vackra Katajanokka i Helsingfors, vägg i vägg med vårt finska kontor ligger denna lilla pärla. En dröm på sommaren och en saga på vintern. Här har vi dessutom både öl & vin på menyn!

Öppettider & Vägbeskrivning