Bästa kaffet i stan

Våra kaffebarer

I våra kaffebarer hittar ni alltid vårt senaste sortiment av kaffe, te och tillbehör! Upptäck kaffe så som vi tycker det borde smaka, vare sig du vill ha en fruktig handbrygg, espresso med bett eller nåt sött från säsongs-menyn. Vi har även samlat både klassiker och nyheter när det kommer till utrustning för hemma-bryggandet.

Dessutom så har vi ju kanske världens bästa baristor som brygger ditt kaffe till perfektion, ger dig den snyggaste latte arten och självklart hjälper och guidar dig i kaffedjungeln!

STOCKHOLM

Swedenborgsgatan 7

Mitt i hjärtat av Södermalm hittar ni vår första konceptbutik. Numera en institution och fylld med både våra färskaste kaffen och härligaste stammisar. Hitta hit.

HITTA HIT

Stockholm

Hantverkargatan 7

Förutom att dricka stans godaste kaffe kan du här även sitta och jobba, boka mötesrum eller hyra hela stället för en konferens eller seminariedag. Gör du det ingår såklart kaffe, te och annat gott. Här hittar du vår prislista, och här finns mer information om våra olika rum. 

Hitta hit

Stockholm

Odengatan 62

Ta en kaffe i farten på väg till tåget, eller stanna hela dagen och mys. Vi har som vanligt ett riktigt brett utbud av te och kaffe direkt från rosteriet och vi brygger det efter konstens alla regler.

Hitta hit

Helsingfors

Kanalkajen 7

På vackra Katjanokka i Helsingfors, vägg i vägg med vårt Finska kontor ligger denna lilla pärla. En dröm på sommaren och en saga på vintern. Här har vi dessutom både öl & vin på menyn!

Hitta hit

vill du fördjupa dina kaffekunskaper?

Presentkort Kurs
Presentkort Kurs
Presentkort Kurs
Presentkort Kurs

Presentkort Kurs

950.00 Rea Spara
Kurs Brew Basic

Just nu har vi 0 kvar på lagret.

För oss är kunskapen kring kaffe och te lika viktig som dryckerna i sig. Kedjan från planta till kopp är oerhört lång och kvalitén kan lätt gå förlorad i brist på kunskap.

Vi erbjuder därför ett antal kurser, både till er som har café, restaurang eller butik, men även till dig som är intresserad privatperson! Våra kaffekurser för privatpersoner passar perfekt för dig som vill lära dig mer om kaffe och är även en väldigt uppskattad present!

Läs mer om innehållet i våra olika kurser här.

This content type will accept rich text to help with adding styles and links to additional pages or content. Use this to add supplementary information to help your buyers.

You can use product metafields to assign content to this tab that is unique to an individual product. Use tabs to highlight unique features, sizing information, or other sales information.