FRI FRAKT ÖVER 300 KRVi skickar till hela Europa

Våra kaffebarer

Våra kaffebarer

I våra kaffebarer hittar ni alltid vårt senaste sortiment av kaffe, te och tillbehör! Upptäck kaffe så som vi tycker det borde smaka, vare sig du vill ha en fruktig handbrygg, espresso med bett eller nåt sött från säsongs-menyn. Vi har även samlat både klassiker och nyheter när det kommer till utrustning för hemma-bryggandet.

Dessutom så har vi ju kanske världens bästa baristor som brygger ditt kaffe till perfektion, ger dig den snyggaste latte arten och självklart hjälper och guidar dig i kaffedjungeln!

Swedenborgsgatan 7, Stockholm

Mitt i hjärtat av Södermalm hittar ni vår första konceptbutik. Numera en institution och fylld med både våra färskaste kaffen och härligaste stammisar. Hitta hit.

Hantverkargatan 7, Stockholm

Förutom att dricka stans godaste kaffe kan du här även sitta och jobba, boka mötesrum eller hyra hela stället för en konferens eller seminariedag. Gör du det ingår såklart kaffe, te och annat gott. Här hittar du vår prislista, och här finns mer information om våra olika rum.  Hitta hit.

Odengatan 62, Stockholm

Ta en kaffe i farten på väg till tåget, eller stanna hela dagen och mys. Vi har som vanligt ett riktigt brett utbud av te och kaffe direkt från rosteriet och vi brygger det efter konstens alla regler. Hitta hit.

Kanalkajen 7, Helsingfors

På vackra Katjanokka i Helsingfors, vägg i vägg med vårt Finska kontor ligger denna lilla pärla. En dröm på sommaren och en saga på vintern. Här har vi dessutom både öl & vin på menyn! Hitta hit.