Kundtjänst

Odengatan 62

Johan & Nyström Odenplan

Välkommen till vår butik och kaffebar på Odenplan! Butiken har jättestora fönster och ljuset skapar en magisk atmosfär där kaffet och människorna står i fokus. Ta en kaffe i farten på väg till tåget, eller stanna hela dagen och mys ut den. Många som sett butiken har anmärkt att den har "swedenborgsgatan feeling" och det måste väl ändå vara ett bra betyg? Vi har som vanligt ett riktigt brett utbud av te och kaffe direkt från rosteriet och vi brygger det efter konstens alla regler. Välkommen in på en kaffe, frukost eller god lunch. Vi har öppet 7 dagar i veckan!


Kontakta butiken

Telefon 08-530 224 40
Epost: stores@johanochnystrom.se

Klicka här för aktuella öppettider

STOCKHOLM

SWEDENBORGSGATAN

På Swedenborgsgatan 7 i hjärtat av Södermalm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
STOCKHOLM

HANTVERKARGATAN

På Hantverkargatan 7 hittar du vår kaffebar med fantastiskt gott specialkaffe, mat och fika i säsong och vårt stora utbud av kaffe och te såklart!

Läs mer
STOCKHOLM

ODENPLAN

Välkommen till vår butik och kaffebar på Odenplan! Butiken har jättestora fönster och ljuset skapar en magisk atmosfär där kaffet och människorna står i fokus.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan

I en lokal som tidigare huserat en anrik biograf finns numera Johan & Nyström Östra Hamngatan. I våra två kaffebarer bryggs här kaffe och te efter konstens alla regler, omsorgsfull handbrygg för den som vill smaka en single origin i säsong eller en fyllig espresso på språng.

Läs mer
LÄNNA

ROSTERIET

Rosteriet är och kommer alltid vara vårt hem, och självklart är du välkommen att komma förbi!

Läs mer