Kundtjänst

Hantverkargatan 7

At Work

atwork Hantis

Johan & Nyström at Work brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till arbetsplatser. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er. Vi är en komplett kaffelösningsleverantör med allt från egenrostat specialkaffe till kaffemaskiner & service. På samma sätt som vi väljer kaffebönor med omsorg om både kvalitet och ursprung så är kaffemaskinen en viktig del i vägen till riktigt gott kaffe. Vi vet att ett gott kaffe ofta faller med en medioker maskin. Därför har vi valt ut ett antal riktigt bra kaffemaskiner som gör ert goda kaffe rättvisa.

I vårt showroom visar vi upp kaffemaskiner, riktigt gott specialkaffe och te. Här kan du även sitta och jobba, boka mötesrum eller hyra hela stället för en konferens eller seminariedag. Gör du det ingår såklart kaffe, te och annat supergott.

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

Måndag till fredag 07:30 - 17:30

Lördag 10:00 - 16:00

Söndag - Stängt


KONTAKTA OSS

Telefon 08 - 410 724 40

Vill du gå en utbildning: utbildning@johanochnystrom.se
Har du en kaffefråga: hello@johanochnystrom.se

Läs mer om vårt kontorskoncept Johan & Nyström at Work här.

Adress: Hantverkargatan 7Välkomna in till Johan & Nyström at Work!

OM OSS

VILKA ÄR AT WORK?

Johan & Nyström brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till våra kunder. Tillsammans med er ser vi till att ni får en välsmakande och smidig kaffelösning som passar just er.

Läs mer
VI ERBJUDER

FULLSERVICEAVTAL

Fullserviceavtal. Ni kan fokusera på fikat, vi löser resten.

Läs mer
GOTT KAFFE PÅ JOBBET? — Vi fixar en skräddarsydd kaffelösning till ert kontor som kommer göra både dig och dina anställda gladare. Kom igen, nu kör vi!
SEBASTIAN DILEO