Det är klart att du kan dricka kaffe och te även när det är varmt - drick det kallt! 

Varsågod, här är våra godaste kalla drinkar som du lätt kan blanda och njuta av hemma.

Hemgjort iste

En klassisk iste är bland det godaste att sippa på en varm sommardag. Det bästa med detta recept är att du kan variera det i oändlighet! Varesig du vill göra på vitt, grönt eller svart te, om du sen vill ha i lite socker, eller varför inte blanda en av våra goda sommardrinkar, är detta grundreceptet på kallbryggt te. 

DU BEHÖVER
   GÖR SÅ HÄR
   1. Använd en Hario cold brew flaska
   2. Lägg teet i silen och fyll upp flaskan med vatten, genom silen
   3. Låt stå i minst 3 h i kylen
   4. Ta ut silen ur kannan
   5. Servera i glas med is
   6. Dekorera med citron

   Tips! Lägg gärna i en kvist av något gott i flaskan under bryggningen för en mer intensiv smak! T.ex rosmarin om du vill göra en Rosemary Earl.

   RECEPT FÖR DIG SOM ÄLSKAR KAFFE

   COLD BREW

   Cold Brew är en kall bryggmetod som bokstavligt exploderat de senaste åren. Och det bästa är att det är så enkelt att få till själv! Det enda man behöver är en nypa tålamod, eftersom bryggtiden är 12 h, men sen har man en fantastiskt god törstsläckare! 

   COLD BREW TONIC

   Cold Brew Tonic är en fantastisk törstsläckare! Passar lika bra i sommarsolen som fördrink innan middagen. Tonicen gör att drinken bubblar precis lagom mycket, och den mjuka smaken som kallbryggt kaffe ger gör drinken fulländad! 

   ISKAFFE

   Iskaffe är både superenkelt och supergott att göra - om man vet hur man ska göra vill säga! Här har vi vårt bästa recept som funkar jättebra att applicera på vilken bryggmetod du än väljer. Tillochmed kaffebryggaren!

   RECEPT FÖR DIG SOM GÖR ESPRESSO HEMMA

   ISLATTE

   Finns det något så gott som en islatte? Förmodligen inte. Har du en espressomaskin hemma är det dessutom busenkelt att få till! Bäst av allt är att den är lika god vilken sorts mjölk du än väljer.

   ESPRESSO TONIC

   För dig som brygger espresso hemma är detta den perfekt drinken! Detta är en uppiggande kombo av kraftfull espresso och bubblig tonic, perfekt som svalkande dryck, eller varför inte som drink efter maten?

   ISMOCHA

   Ismocha är som en liten symfoni av fyllig choklad och len espresso. Denna dryck med sin krämiga mix av choklad och kaffe är perfekt avvägd, och fulländas serverad över is.

   RECEPT FÖR DIG SOM GILLAR TE

   KALL MISS GREEN

   Denna drink gjord på svalkande kallbryggt grönt te och Carlbaum's fantastiskt goda coctail mixer får vem som helst att framstå som en stjärna bakom baren, eller i köket för den delen. 

   RHUBARB MATCHA

   Denna drink gör det superlätt att både imponera och uppfriska dina vänner på en varm dag. Matcha är inte bara otroligt gott, utan också fullproppad av antioxidanter och något av det nyttigaste du kan dricka i teväg! Blanda det med is och Carlbaum's fantastiska coctail mixer så har du en grymt god alkoholfri drink!

   ROSEMARY EARL

   Lika sofistikerad som stilsäker, lika söt som syrlig. Så skulle vi beskriva denna drink. Vår klassiska Earnest Earl möter Carlbaum's coctail mixer och resultatet är helt underbart. 

   Det är klart att du kan dricka kaffe och te även när det är varmt - drick det kallt! 

   TILLBAKA TILL TOPPEN

   Varsågod, här är våra godaste kalla drinkar som du lätt kan blanda och njuta av hemma.