COLD DRINKS

Rhubarb Matcha

Denna drink gör det superlätt att både imponera och uppfriska dina vänner på en varm dag. Matcha är inte bara otroligt gott, utan också fullproppad av antioxidanter och något av det nyttigaste du kan dricka i teväg! Blanda det med is och Carlbaum's fantastiska coctail mixer så har du en grymt god alkoholfri drink!

DU BEHÖVER
   GÖR SÅ HÄR
   1. Blanda matcha och vatten i skål vid sidan
   2. Fyll ett glas med is
   3. Häll matchan över isen
   4. Tillsätt Carlbaum’s Rhubarb & Elderflower
   5. Toppa med kallt vatten
   6. Dekorera med t.ex mynta eller rabarberstjälk

   RECEPT FÖR DIG SOM ÄLSKAR KAFFE

   COLD BREW

   Cold Brew är en kall bryggmetod som bokstavligt exploderat de senaste åren. Och det bästa är att det är så enkelt att få till själv! Det enda man behöver är en nypa tålamod, eftersom bryggtiden är 12 h, men sen har man en fantastiskt god törstsläckare! 

   COLD BREW TONIC

   Cold Brew Tonic är en fantastisk törstsläckare! Passar lika bra i sommarsolen som fördrink innan middagen. Tonicen gör att drinken bubblar precis lagom mycket, och den mjuka smaken som kallbryggt kaffe ger gör drinken fulländad! 

   ISKAFFE

   Iskaffe är både superenkelt och supergott att göra - om man vet hur man ska göra vill säga! Här har vi vårt bästa recept som funkar jättebra att applicera på vilken bryggmetod du än väljer. Tillochmed kaffebryggaren!

   RECEPT FÖR DIG SOM GÖR ESPRESSO HEMMA

   ISLATTE

   Finns det något så gott som en islatte? Förmodligen inte. Har du en espressomaskin hemma är det dessutom busenkelt att få till! Bäst av allt är att den är lika god vilken sorts mjölk du än väljer.

   ESPRESSO TONIC

   För dig som brygger espresso hemma är detta den perfekt drinken! Detta är en uppiggande kombo av kraftfull espresso och bubblig tonic, perfekt som svalkande dryck, eller varför inte som drink efter maten?

   ISMOCHA

   Ismocha är som en liten symfoni av fyllig choklad och len espresso. Denna dryck med sin krämiga mix av choklad och kaffe är perfekt avvägd, och fulländas serverad över is.