COLD DRINKS

Cold Brew

Cold Brew är en kall bryggmetod som bokstavligt exploderat de senaste åren. Och det bästa är att det är så enkelt att få till själv! Det enda man behöver är en nypa tålamod, eftersom bryggtiden är 12 h, men sen har man en fantastiskt god törstsläckare! 

DU BEHÖVER
 • 55 g kaffe (För att göra ett koncentrat använd istället 75 g kaffe och 575 g vatten)
 • 750 g kallt vatten
 • Is till servering
   GÖR SÅ HÄR
   1. Använd en Hario cold brew flaska
   2. Mal kaffet grovt om du använder hela bönor - vilket alltid är vår rekommendation. Cold Brew är dock en väldigt förlåtande bryggmetod, så har du bara färdigmalet kaffe funkar det också.
   3. Lägg kaffet i silen och fyll upp flaskan med vatten, genom silen
   4. Skruva åt locket och låt stå 12 h i kylskåp
   5. Ta ut silen med kaffet
   6. Servera i glas med is

    

    RECEPT FÖR DIG SOM ÄLSKAR KAFFE

    COLD BREW

    Cold Brew är en kall bryggmetod som bokstavligt exploderat de senaste åren. Och det bästa är att det är så enkelt att få till själv! Det enda man behöver är en nypa tålamod, eftersom bryggtiden är 12 h, men sen har man en fantastiskt god törstsläckare! 

    COLD BREW TONIC

    Cold Brew Tonic är en fantastisk törstsläckare! Passar lika bra i sommarsolen som fördrink innan middagen. Tonicen gör att drinken bubblar precis lagom mycket, och den mjuka smaken som kallbryggt kaffe ger gör drinken fulländad! 

    ISKAFFE

    Iskaffe är både superenkelt och supergott att göra - om man vet hur man ska göra vill säga! Här har vi vårt bästa recept som funkar jättebra att applicera på vilken bryggmetod du än väljer. Tillochmed kaffebryggaren!

    RECEPT FÖR DIG SOM GÖR ESPRESSO HEMMA

    ISLATTE

    Finns det något så gott som en islatte? Förmodligen inte. Har du en espressomaskin hemma är det dessutom busenkelt att få till! Bäst av allt är att den är lika god vilken sorts mjölk du än väljer.

    ESPRESSO TONIC

    För dig som brygger espresso hemma är detta den perfekt drinken! Detta är en uppiggande kombo av kraftfull espresso och bubblig tonic, perfekt som svalkande dryck, eller varför inte som drink efter maten?

    ISMOCHA

    Ismocha är som en liten symfoni av fyllig choklad och len espresso. Denna dryck med sin krämiga mix av choklad och kaffe är perfekt avvägd, och fulländas serverad över is.

    RECEPT FÖR DIG SOM GILLAR TE

    KALL MISS GREEN

    Denna drink gjord på svalkande kallbryggt grönt te och Carlbaum's fantastiskt goda coctail mixer får vem som helst att framstå som en stjärna bakom baren, eller i köket för den delen. 

    RHUBARB MATCHA

    Denna drink gör det superlätt att både imponera och uppfriska dina vänner på en varm dag. Matcha är inte bara otroligt gott, utan också fullproppad av antioxidanter och något av det nyttigaste du kan dricka i teväg! Blanda det med is och Carlbaum's fantastiska coctail mixer så har du en grymt god alkoholfri drink!

    ROSEMARY EARL

    Lika sofistikerad som stilsäker, lika söt som syrlig. Så skulle vi beskriva denna drink. Vår klassiska Earnest Earl möter Carlbaum's coctail mixer och resultatet är helt underbart.