Kundtjänst

Kontor

EN BRA ARBETSDAG BÖRJAR I KOPPEN

Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till våra kunder. Tillsammans ser vi till att ni får en välsmakande och smidig kaffelösning som passar just er. 

Det finns nog ingenstans där kaffet på jobbet är lika viktigt. Det har nästan blivit en MBL-fråga och det blev starten på vårt intåg på Sveriges arbetsplatser. Hur svårt skulle det kunna vara? Vi gjorde vår hemläxa, kalibrerade maskinerna och hittade de bästa inställningarna för bästa smak, ihop med den bästa inställningen hos våra utbildade kaffekollegor. Resultatet blev det första riktigt specialiserade kafferosteri som kan erbjuda sina produkter till den svenska arbetsplatsmarknaden. 

Vi rostar kaffet på vårt kafferosteri söder om Stockholm och skickar det färskrostat direkt till er. Våra egna servicetekniker är inte bara specialiserade på de maskiner som vi noggrant valt ut för kundernas specifika behov; Vi kommer alla med kaffebakgrund som baristor, eller många års erfarenhet från kaffebranschen. Alla våra kaffe-sorter kanske inte tilltalar alla, men vi garanterar att ni kommer hitta en favorit i vårt stora sortiment som är perfekt för just er. Vi vågar även sticka ut hakan och säga att vi antagligen har Sveriges mest kompetenta kaffekollegor. Vi ser till att kaffet smakar gott på ett växande antal företag och kontor runt om i landet.

Att vi kan hjälpa till med att finansiera maskiner och förse våra kontorskunder med mer än kaffe behöver vi inte ta upp mer än så här i en kortfattad text som denna.

Vårt showroom finns på Hälsingegatan 2, där du kan träffa oss och smaka på vårt goda kaffe. Du kan prova maskiner och hitta det perfekta kaffet för er arbetsplats. För att få våra kunder att stanna så länge som möjligt så har vi skapat arbetsplatser med alla bekvämligheter. Det finns även gott om mötesrum om du vill hyra in dig för att ta ett möte eller fundera på valet av kaffemaskin i lugn och ro. Givetvis i en fantastiskt inspirerande miljö med sköna människor.

Fördelar med kaffe från Johan & Nyström på jobbet

Det finns många fördelar med att ha vårt goda kaffe på jobbet. Några saker vi får höra från våra kunder är till exempel att personalen inte går ut för att fika på rasten, utan stannar på jobbet vilket leder till ökad effektivitet. Att kaffet smakar godare gör också att man gladeligen dricker mer och blir piggare och gladare under dagen. För att inte nämna den kanske viktigaste fördelen.

Vårt goda färskrostade kaffe är riktigt uppskattat av alla på arbetsplatsen. Mitt jobbkaffe är bättre än ditt jobbkaffe är något alla våra kaffekunder med stolthelt kan skryta om.

• Gott och nyrostat kaffe från vårt egna rosteri.
• Te. Vi har över hundra (!) sorter du kan välja på.
• Fullserviceavtal. Ni kan fokusera på fikat, vi löser resten.
• Kaffemaskiner för både stora och små arbetsplatser.
• Vattenmaskiner för den som är törstig.

Kontakta oss på 08-530 22 440 eller info@johanochnystrom.se

Konsten att dricka riktigt bra kaffe på jobbet. 

KAFFE

VI ERBJUDER FULLSERVICEAVTAL

Fullserviceavtal. Ni kan fokusera på fikat, vi löser resten.

Läs mer
MASKINER

KAFFEAUTOMATER

Tillsammans med er ser vi till att ni får en välsmakande och smidig kaffelösning som passar just er.

Läs mer