Brygga kaffe utomhus

Äntligen - bättre kaffe var du än är!

När solens första strålar bryter igenom trädtopparna och dagen vaknar till liv i naturen, är det få saker som kan mäta sig med en nybryggd, riktigt god kopp kaffe. För oss som älskar kaffe är utomhuskaffet självklart – en kompis som gör varje utflykt lite bättre.

Utomhuskaffet – det godaste kaffet!

Frisk luft, en vidsträckt utsikt och en kopp kaffe i handen – det är en kombination som är svår att slå. Upplevelsen av kaffe utomhus är unik. Det är som att naturens lugn kan förstärker varje sip och förvandla det till en kopp utöver det vanliga. Men att få till den perfekta koppen ute i det fria kan vara en utmaning. Det är otroligt mysigt att koka kaffe över öppen eld, men för vissa lite för krångligt.

Utmaningar med utomhuskaffe

Att brygga kaffe utomhus ställer oss inför särskilda utmaningar. Hur bevarar man värmen i kaffet? Hur hanterar man extra packning av prylar? Och hur ser man till att kaffet blir lika gott som hemma? Svaren på dessa frågor har ofta inneburit kompromisser – tills nu.

 

Den idealiska lösningen

One Cup Drip Kit är svaret för varje kaffeentusiast på vandring, godaste kaffet på campingen och det enklaste droppkaffet att brygga utomhus. Glöm tunga termosar och komplicerade bryggmetoder. Vårt kit är lätt, kompakt och framför allt – det levererar utsökt kaffe med minimal ansträngning. Designat för äventyraren som inte vill tumma på kvaliteten.

Så brygger du med One Cup Drip Kit

Bryggandet är lika enkelt som det blir gott:

 1. Ta ut filtret från förpackningen.
 2. Öppna filtret längs den perforerade linjen och placera det över din kopp.
 3. Börja med att fylla filtret ungefär till hälften och låt rinna igenom. Sen gör du samma sak tre gånger till.
 4. Ta försiktigt av filtret och njut av din fantastiska kopp kaffe!

  Vad gör One Cup Drip Kit så speciellt?

  Det är enkelt att ta med, kvaliteten är precis lika hög som i hela vårt sortiment, och det är så praktiskt att det känns som trolleri. Vårt kit är för den som vill njuta av specialkaffe utan krångel, även mitt i skogen.

  Smakprofiler för alla äventyrare

  Från djupa toner av choklad och hasselnöt i vårt Bold Statement, till den hemtrevliga smaken av nöt och choklad i Fika, och den robusta, rökiga karaktären av Bourbon Jungle – vi har en kopp för varje smakpreferens och tillfälle.

  Johan & Nyström – 20 år av kafferevolution

  Vi på Johan & Nyström har alltid varit pionjärer för bättre kaffe. Vår passion för kvalitet och hållbarhet har lett oss till att skapa ett av Europas mest moderna rosterier. Vi samarbetar nära med våra bönder och säkerställer hållbarheten genom ett tätt samarbete med Enveritas.

  One Cup Drip Kit är för dig som värdesätter smak och kvalitet lika högt som äventyret självt. Så ta med dig ett kit på din nästa utflykt och upptäck hur enkelt det kan vara att njuta av en perfekt kopp kaffe, vart än dina fötter tar dig.

  brygga kaffe Bryggkaffe kaffetips

  ← Äldre inlägg Nyare inlägg →