Kundtjänst

VIVA CLASSIC OFFICE MUG

Slut i lager
SKU
U0117

Vi tror att alla bör skämma bort sig själva. På jobbet bland möten och stressiga situationer, och hemma i favoritstolen med en bok. Glasmuggen från Viva med tillhörande bambubricka hjälper dig koppla av och hympnotiseras av den vackra färgskiftningen som uppstår under bryggningen. 

Komplettera gärna med Vivas Infusion Teglob för den fulländade teupplevelsen.

Läs mer Göm

Te efter den Indiska traditionen chai masala som med all rätt erövrat världen. Här med de traditionella kryddorna; kanel, kardemumma kryddnejlika och svartpeppar.

BOMBAY CHAI

SVART TE

Välbalanserad, sofistikerad och klassisk. En adelsman som knappast behöver någon introduktion. Här med extra fint och ekologiskt familjeträd i sällskap med den finaste naturliga bergamotten.

EARL OF ORGANIC

SVART TE

Syrligt vinteräpple, fläder och friskhet från det gröna teet. Generöst uppblandat med bitar av äpple, citrusskal och ljungblomma ger det ett uppiggande friskt te som får oss att tänka på hoppful vår.

EKO FLÄDER & ÄPPLE

GRÖNT TE

Sött grönt te från Jeju Island i Korea. Klorofylligt grönt, lättbryggt och med underbara toner av vanilj och äpple

EKO JEJU ISLAND

GRÖNT TE

En smaksemester. Fruktigt ekologiskt grönt te. Friskt, lätt och uppiggande med drömmar om varmare länder. Exotisk mango, varm bergamott och pigg citron ger det gröna teet sötma och lite kryddighet.

EKO MANGO CITRUS

GRÖNT TE

Fylligt, smakfullt och exotiskt. Teets naturliga arom av torkad frukt och lätt kryddighet harmoniserar med solgul mango och saftig persika. Perfekt för tedrickaren som vill ha eko men ändå mycket fruktighet.

EKO MANGO & PERSIKA

Svart Te


Den syrliga bönan tamarind är vanlig i de asiatiska köken och ersätter oftast citron. Smaken är mer kryddigt aromatisk och passar den naturligt söta rooibosen perfekt. Vi har även balanserat upp och förstärkt de aromatiska nyanserna med apelsin, ingefära och äpple.

EKO TAMARIND

ROOIBOS

Goji har använts under flera tusen år inom traditionell kinesisk läkekonst och räknas ofta in bland superfrukterna. De anses allmänt vara nyttigare än något annat som växer i naturen och dessutom goda. Även havtorn innehåller en mängd nyttigheter såsom ett flertal vitaminer. Goji & Havtorn är fullproppad med dessa två superbär och innehåller även tranbär och jordgubbe.

GOJI & HAVTORN

GRÖNT TE

Friskt och syrligt. Balansen mellan guava, ananas och apelsin ger c-vitaminernas skärpa med fruktighet som väger upp utan att bli söt. Ett lätt te som väcker till liv utan att överbelasta tillfredställer utan att ta över.

GUAVA

GRÖNT TE

Detta är egentligen det ända vita teet du behöver bry dig om. Oerhört exklusiv selektering då endast outslagna knoppar av en specifik tevaritet plockas. Detta har också gett upphov till namnet silver needle, då denna varitet har ludna blad som skimrar i torkat tillstånd.

BEI MEI YIN ZHEN

VITT TE

Sencha tillhörande en av två gröna tetraditioner. Bladen ångas istället för wokas som är den traditionellt kinesiska metoden. Metoden är ursprungligen japansk men älskas över hela världen då den behåller bladens friska gröna smak, oftast finns även marina toner men också mer vegetabilt gröna vilket gör det till ett utmärkt te att servera till mat.

EKOLOGISK SENCHA

GRÖNT TE

Vi älskar klassikerna lika mycket som de fria nya smakerna. Och om man ska vara petig är lapsang nytt. Te har ju ändå funnits i flera tusen år medans lapsang bara har njutigts i några hundra. Rökt under glödande furuträ får det smak av nytjärad skärgårdsbrygga och passar extra bra ute på en karg klippa.

LAPSANG SOUCHONG

SVART TE


Lord Licorice Von Violet, ett te med en blandning ut av smakerna lakrits och viol. Dessutom är det vackert dekorerat med bitar av lakritsrot samt silvriga sockerpärlor.

LLVV

LORD LICORICE VON VIOLET (SVART TE)

Fin svensk tetradition när den är som bäst, rund och fruktig i koppen. Välbalanserade naturliga smaker av tropiska frukter och persika med bitar av papaya, aprikos, vinbär och smultron. Dekorerat med blå malva och solrosblomma. En enkel kravlös smakresa till varmare länder.

MAMBO JAMBO

SVART TE

Ett svart te med smak av saffran, apelsin och chili. Kombinationen av smakerna ger både hetta och friskhet till denna lyckliga blandning. Ett värmande te som har alla möjligheter att bli en framtida julklassiker.

LUSSE

SVART TE

Milky oolong, eller Jin Xuan oolong som den faktiskt heter är en väldigt ung kultivar i tevälden som blev populär under 90-talet. Den producerar ett ljust jadelikt oolongte med låg stramhet och en otroligt fylligt söt arom.

MILKY OOLONG

OOLONG

I Marocko har man sedan flera hundra år druckit te tillsammans med mynta. Det är friskt och svalkande, och vi har faktiskt mycket att tacka dåtidens stora handelscentrum. Utan enkla örtiga smakkombinationer som denna kanske vi inte hade haft vår nordiska tekultur.

MARRAKECH

GRÖNT TE

Tillfredställande exotiskt te som kan dämpa det kraftigaste sötsug utan att själv ha socker eller vara för sött. Tropiska frukter och vanilj ger hjärnan rätt signaler helt på egen hand. Enkelt att brygga och ännu lättare att tycka om.

MISS SAIGON

GRÖNT TE


Med härligt mustigt te från Ceylon så är Olle inte bara söt, men med smak och bitar av blåbär, tranbär och grädde så är det ändå mest så.

MORS LILLA OLLE

SVART TE

Vår hyllning till den klassiska pepparkakan. Med mjuk och runt smak. Innehåller en rad olika kryddor som finns i det svenska hemmet till jul: kardemumma, anis, ingefära m.fl.

PEPPARKAKA

SVART TE

En frisk grön Rooibos med härliga ananastoner och en hint av grapefrukt. Passar väldigt bra att dricka varmt eller kallt med is en varm sommardag!

PINEAPPLE POP

GRÖN ROOIBOS

Ett fantastiskt giftermål mellan Sydafrika och Indien. Rooibosen som klarar längre infusionstider och har en naturlig sötma gör sig så bra med de traditionella kryddorna i chai. Kanelen, kardemumman, ingefäran och roseepepparen får verkligen tid att ge sitt allt till koppen. Till det har vi rundat av med lite vanilj för att lyfta smakerna ytterligare.

ROOIBOS CHAI

ROOIBOS

Vår red oolong kommer från staden Chieu An i Guangdong provinsen. Det kallas även Honey Dan Chong och är gjort av Feng Huang oolong variteten. Teet rullas och rostas två gånger över glödande kol för att locka fram toppnoter av söt honung, karamell, torkad aprikos och sandelträ. Det här är ett te som går fantastiskt att lagra och många föredrar det efter ca 2 år.

RED FENG HUANG

OOLONG

Friskt och fruktigt. Apelsin och kaktusfikon bryter och balanserar den naturliga nyponsötman från rooibosen. Bitar av lakritsrot och papaya bitar ger extra djup. Ett te som fungerar utmärkt och svalkande slaget över is, men såklart också i koppen.

KAKTUS & APELSIN

ROOIBOS


Mjuk, varm, fyllig och friskt fruktig på samma gång. Lite som att sitta på en paradisö med fötterna i den lenaste sanden, känna solen värma och äta den godaste exotiska frukten du aldrig kommer minnas namnet på. Rooibos med sydamerikanska frukter som camu camu, papaya, lucuma och dekorerat med ananas papaya och bambublad.

ROOIBOS PARADIS

ROOIBOS

Frisk som vindarna kring Godahoppsudden. Sydafrikas röda stolthet med smak av ingefära och grapefrukt. Men också med bitar av citrongräs, ingefära, mynta citronskal, peppar och ringblomma.

SYRLIGA GINGER

ROOIBOS

Hur förför man en vinnare? Med champagne, jordgubbar och vanilj såklart. Första intrycket är stort och omedelbart lockande. Smaken är söt och tillfredställande.

ROOIBOS WIMBLEDON

ROOIBOS

Ett klassiskt exempel av den svenska tetraditionen. Exotiskt fruktig med papaya, förförande mjuk med krämig vaniljsmak och vackert utsmyckad med rosblad, blåklint och ringblomma.

SOFO

SVART TE

Vitt te är obehandlat, och innehåller många av de naturliga hälsobringande ämnena som finns i tebusken. Detta vita te innehåller även guanabana, spirulina och noni. Guanabana är rik på C-vitamin och innehåller en hel del omega-6. Spirulina och noni är rika på mineraler, vitaminer och antioxidanter.

SPIRULINA

VITT TE

Varför lanserar vi ett svart jordgubbsté i vinterrusket? Har mörkret och snön gjort oss galna? Nej så är inte fallet, det är nämligen så att sommarens jordgubbsskörd har fått torka under hösten och är nu redo att avnjutas tillsammans med yoghurten och rödbetan.

STRAWBERRY BEATS

SVART TE


Lyxigt, självklart och så gott. Du förtjänar ett te med champagne, jordgubbar och grädde. Det här är teet för dig. Vackert dekorerat med blåklint och solrosblomma, för vad är livet utan blommor.

STUDIO 54

SVART TE

Smakmagi! Kombinationen lakrits, hallon och citron kan vara skrämmande för den oinvigde men dom som har provat blir snabbt omvända till lakritsens mörka krafter.

SVARTA MADAM

SVART TE

En kandidat för världens mest berömda oolongte och definitivt en av världens mest kända teer alla kategorier. Detta är ett te som är ovanligt lätt att lära sig tycka om. Den lätta fruktigheten balanseras med en aning rostad eftersmak. Man får fram teet genom att rulla det i tyg som formas till små bollar. Genom processen får teet formen av små russin. Detta gör att teet håller sig friskt och fräscht längre,

TIE KUAN YIN

OOLONG