Kundtjänst

FELLOW - DUO COFFEE STEEPER - COOL GREY

I Lager
SKU
1048
1 399 kr

Duo från Fellow är en nytänkande kaffebryggare där ditt kaffe extra-herar i full kontakt med vattnet för att sedan filtreras genom ett dubbelfilter av etsad stål. Bryggmetoden liknar en pressokanna men ger ett mycket renare kaffe. Finns i färgerna grå, blå och röd. 

Vad händer när kärlek för kaffe och en passion för produktdesign möter upp för en romantisk middag med levande ljus? Fellow. Företaget startades av kaffeälskare för att få nytänkande produktidéer från skissboken till köksbordet. Nu är de här. 

Med minutiöst detaljfokus har Ratio från Portland i USA skapat en ny förebild för alla kaffe-bryggare. Högsta materialkvalitet, vacker design och fantastisk gott kaffe som bryggs på samma sätt som en pour over Chemex. Vi är otroligt imponerade!

Läs mer Göm

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

BRYGGUIDER — Chemexguiden tog mitt kaffe till nya höjder!
Gabriella Matheny

Kannor

Kannor för gas, värmespis eller induktion

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna. Vi har kannan för dig!

Köp

Bryggfilter

Börja handbrygga ditt kaffe

Vi har en serie högklassiga porslinsfilter som kaffekonnässörer världen över hyllar för sina enastående egenskaper. Chemex, Hario och Saint Anthonys m.fl.

Köp

Kvarnar och vågar

Våga väga och mala ditt kaffe!

Om du vill höja smaken på din kopp, få ut mer av dina bönor och ta full kontroll på ditt kaffe är en våg samt en kvarn ett måste. Hos Johan & Nyström hittar du allt du behöver för att kunna utvecklas inom kaffe.

Köp

Hela sortimentet

Allt du behöver för en fantastisk kaffeupplevelse

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Köp