Kundtjänst

KAFFEKVARN - WILFA BLACK

I Lager
SKU
WILFA
899 kr

Vi har jobbat med Wilfa i många år nu och enligt oss är det den perfekta kaffekvarnen för hemmabruk.

Enligt oss så är det en självklarhet men för många är att mala sitt kaffe innan bryggning onödigt, nördigt och alldeles för högljutt. Dock så finns det massor med fördelar när man malet sitt kaffe direkt innan bryggning, långt många fler än att det luktar så otroligt gott.

Kaffekvarn med hög kvalitet på malverket som ger dig perfekt nymalet kaffe varje gång. Välj enkelt mellan bryggkaffe, presskaffe, Aeropress eller Espresso. Du kan justera malningsgraden från grov malning (exempel till presskanna, brygg, aeropress) ända till fin malning (exempelvis till espresso i en Aeropress). Kvarnen har timerfunktion för korrekt mängd kaffe varje gång samt dold sladdförvaring.

Läs mer Göm

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

Resedagbok -

Smaken av Etiopien

Välkommen till vår smakvärld! Följ med oss på vår smakresa och hitta den karaktär som passar just dig. Allt vårt kaffe tillhör en av tre smakkategorier enligt nedan. Smakkategorin skrivs ut i informationsrutan på framsidan av alla produkter

Följ med oss
ETHIOPIA GUJI — Ethiopia Guji är helt klart en av mina favoriter. Kaffet odlas över 2000 meter höjd och har processtypen Natural vilket ger dess söta och fruktiga karaktär. Ekologiskt certifierat kaffe med en stor smakupplevelse.
Johan Morén