TROPICAL SWEET STREET ESPRESSO - 500GR HELA BÖNOR

I Lager
SKU
KE9
229 kr

När du kliver in på Tropical Sweet Street så står du inför en synnerligen exotisk smakresa. Med målet att skapa en smäktande söt och fruktfylld espresso har vi valt ut några av våra mest spektakulära kaffen och låtit dem samspela i en svängig trio.

Tropical Sweet Street är en utmanare av definitioner som garanterat kommer att höja ögonbryn och kittla smaklökar. En söt och tropisk smakexplosion präglad av papaya, ananas, guava, russin, björnbär, skumbanan, dulce de leche, ljus sirap och marsipan. 

Ursprung: Panama*2/Burundi
Producent: Lamastus/Graciano Cruz/Long Miles
Gård: Elida/Los Lajones/Ninga lot 15
Process: Natural*2/Washed
Varietet: Yellow Catuai/Bourbon
Smak: Papaya, Björnbär och marsipan

Läs mer Göm

Fri frakt vid köp av tre valfria påsar.

Få dina varor först - betala sen. 

KAFFE - HELA BÖNOR

Vårt kaffe är alltid noga selekterat. Handplockat av kaffebönder och vänner som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet.

Läs mer

ESPRESSO - HELA BÖNOR

Kaffesortimentet delas in i två olika serier; ORIGINAL & SIGNATURE. Original-serien innehåller kaffe och kaffeblandningar med en traditionell karaktär och trygg smakbredd. Signature-serien består av kaffen som vi är extra stolta över, med utmanande smaker som revolutionerar begreppet “en kopp kaffe”

Läs mer

BRYGGKAFFE - MALDA BÖNOR

Vårt färdigmalda kaffe maler vi själva direkt efter rostning på vårt kafferosteri, väljer du att handla online fungerar vi som direktlänken mellan dig och en god kopp kaffe, du kan till och med få hemleverans direkt till dörren.

Läs mer

BRYGGUTRUSTNING

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer
KAFFEPRENUMERATION- Jag har satt ihop en otroligt spännande 3 månadersprenumeration, kaffen som kommer ta dig på en smakresa jorden runt!
Oskar Garberg - Sveriges bästa barista 2013