Kundtjänst

TIMEMORE FRENCH PRESS 600ML

I Lager
SKU
TIM527
239 kr

Nyhet - Äntligen en gym fransk presskanna!

Den här mycket vackert designade franska presskanna kommer inte bara höja smaken på ditt bryggkaffe utan även sticka ut som en fantastiskt snygg bryggare i ditt kök. Vi älskar verkligen TimeMores produkter inte bara för kaffet den kan producera utan även för designen, känslan i kvalitén och hur den kommer förpackad. Detta är inte en vanlig presskanna, detta är en smart presskanna med dubbla filter för att få fram en så ren och välbryggd kopp kaffe möjligt. De båda filterna är placerade i toppen och i botten av ”pressen”.

TimeMore Frenchpress fungera både till kaffe och te vilket är en fantastisk bonus!

Size: 600ml

Finns även som 360ml.

Läs mer Göm

      -Enkelt, flexibelt och tryggt

Adyen logo   -Trygga betalningar

 DHL Service Point  -Säkra leveranser

Kannor

Kannor för gas, värmespis eller induktion

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna. Vi har kannan för dig!

Köp

Bryggfilter

Börja handbrygga ditt kaffe

Vi har en serie högklassiga porslinsfilter som kaffekonnässörer världen över hyllar för sina enastående egenskaper. Chemex, Hario och Saint Anthonys m.fl.

Köp

Kvarnar och vågar

Våga väga och mala ditt kaffe!

Om du vill höja smaken på din kopp, få ut mer av dina bönor och ta full kontroll på ditt kaffe är en våg samt en kvarn ett måste. Hos Johan & Nyström hittar du allt du behöver för att kunna utvecklas inom kaffe.

Köp

Hela sortimentet

Allt du behöver för en fantastisk kaffeupplevelse

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Köp