Kundtjänst

EKOLOGISK CHAI - SVART TE - ÅTERFÖRSÄLJARE

Slut i lager
SKU
EKOLOGISK CHAI

Chai eller chai masala är en indisk tetradition med fokus på kryddor. Värmande kanel, söt kardemumma och livlig kryddnejlika i kombination med det svarta Keemun teets naturliga kryddighet gör det till ett perfekt te för vårt svalare klimat och tillsätter man mjölk händer något magiskt. Det är nästan så man inte behöver äta en kanelbulle till.

 

Bryggning: Tekanna

Temperatur: 95-100 grader

Mängd: 1 tsk/2dl

Tid: 2-4 min


Vill du beställa eller kanske till och med bli kund? Kontakta oss idag! 


 

Läs mer Göm

LÖSVIKT

Ända sedan Johan & Nyström grundades i november 2004 så är det vår vision att få fler att börja tycka om te. Det är en dryck som ofta är lite blyg men tar man sig bara tiden finns en oändlig variation och njutning att upptäcka.

Se mer

PORTION

Johan & Nyström tror på det svenska både i smakupplevelse och form. T-TE är ett nytt ärligare, kravlösare och godare te-koncept som självklart är ekologiskt. Vår svenska tesmak är inte bara vildmark och lingon, det är en riktig smakresa.

Läs mer

T-TE REFILL

Johan & Nyström älskar smaker och med dessa teer känner vi oss smått dekadenta, lite som att komponera dessertmenyn på en restaurang. Att krypa upp i soffan med en kopp te från Johan & Nyström ska alltid vara en smakresa.

Se mer

TEUTRUSTNING

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer

Fancy a cup? -

DEAR TEA SOCIETY

Vi är mycket glada över att äntligen kunna presentera vår nya familjemedlem Dear Tea Society. Ett nytt helt ekologiskt temärke där fokus ligger på smak, kvalité och hållbar design.

Läs mer

Johan & Nyström

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion.

Om oss