Kundtjänst

T-TE - Earl Gay (plåtburk)

I Lager
SKU
TT20
190 kr

Earl Gay är ett te bortom alla definitioner om vad ett sådant ska vara och innehålla; en vild och vacker blandning av honeybush, vitt och svart te som smaksatts med blåklint, bergamott och regnbågar. Drick det med eller utan socker och mjölk. Drick det ikväll eller för resten av livet. Drick det ur kopp, ur sko, eller direkt från tekannans pip. Det är ditt te. Och hur du älskar det bestämmer bara du.

180g ekologisk blandning av honeybush, vitt & svart te - Made with 100% Pride

Bryggtips
Temperatur: 95 grader C
Mängd: 1 tsk/2dl
Tid: 3,5-5 min

5 kronor per teburk till Regnbågsfonden

Innehållsförteckning: Honeybush, vitt te, apelsinskal, svart te, naturlig arom (bergamott), hallon, malvablommor.

Läs mer Hide

  Enkelt, flexibelt och snabbt

 DHL Service Point Säkra leveranser
 

LÖSVIKT

Ända sedan Johan & Nyström grundades i november 2004 så är det vår vision att få fler att börja tycka om te. Det är en dryck som ofta är lite blyg men tar man sig bara tiden finns en oändlig variation och njutning att upptäcka.

Se mer

REFILL

Vi älskar smaker och med dessa teer känner vi oss smått dekadenta, lite som att komponera dessertmenyn på en restaurang. Att krypa upp i soffan med en kopp te från Johan & Nyström ska alltid vara en smakresa.

Läs mer

DEAR TEA SOCIETY

Vi är mycket glada över att äntligen kunna presentera vår nya familjemedlem Dear Tea Society. Ett nytt helt ekologiskt temärke där fokus ligger på kvalité, design och smak.

Läs mer

DEAR T - ISTE

Omsorgsfullt handbryggt på noggrant utvalda ekologiska teer. Här är teerna i fokus, drycken är endast varsamt sötad för att tydligt bibehålla teernas smaker.

Läs mer

TEUTRUSTNING

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer