Kundtjänst

NYHET - PANAMA PLUM RUM THIEF

I Lager
SKU
KU106
149 kr

En särdeles smakrik Honey-lott där Wilford lämnar 100% mucilage kvar efter pulping. Den höga höjden, torkbord med bra ventilering och varsamt selekterade kaffebär bidrar till en ren och oöverträffat söt smakprofil med toner av torkade plommon, mörk rom och apelsinskal. 

Ägaren Wilford Lamastus driver idag gården Elida som gått i arv sedan generationer. Familjen är en stolt kaffefamilj som ständig investerar och söker nya vägar till att förbättra sitt redan fantastiska kaffe. 

Gården är en av de högst belägna gårdarna i Panama och kaffet växer i samklang med naturen. Kaffet på Finca Elida växer i en vulkanisk rik jord omringat av stora skuggträd. Mer än hälften av gården är omgiven av skogsreservat och nationalpark där många inhemska arter av växter och fåglar huserar.

Ursprung: Panama
Region: Boquete
Producent: Wilford Lamastus
Gård: Finca Elida
Växthöjd: 1670-1890 meter
Varietet: Red Catuai
Process: Honey

Smak: Torkade plommon, mörk rom och apelsinskal.

Läs mer Göm

      -Enkelt, flexibelt och tryggt

Adyen logo   -Trygga betalningar

 DHL Service Point  -Säkra leveranser

KAFFEPRENUMERATION- Varje månad sätter vi ihop en otroligt spännande kaffeprenumeration, kaffen som kommer ta dig på en smakresa jorden runt!
Oskar Garberg - Sveriges bästa barista 2013

BÄSTSÄLJARE

Här hittar du de kaffen som säljer bäst i vår webbshop. Ett enklare val om du vill bli introducerad till något som andra gillar.

Läs mer

UTRUSTNING

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer