Det är klart att du kan dricka kaffe och te även när det är varmt - drick det kallt! 

Varsågod, här är våra godaste kalla drinkar som du lätt kan blanda och njuta av hemma.

Rosemary Earl

Lika sofistikerad som stilsäker, lika söt som syrlig. Så skulle vi beskriva denna drink. Vår klassiska Earnest Earl möter Carlbaum's coctail mixer och resultatet är helt underbart. 

DU BEHÖVER
   GÖR SÅ HÄR
   1. Fyll ett glas med is
   2. Tillsätt Carlbaum’s Primofiori Lemon
   3. Häll teet i glaset
   4. Dekorera med en rosmarinkvist och citron

   Tips! Lägg gärna i en kvist rosmarin i flaskan under bryggningen för en mer intensiv smak!

   FÖR DIG SOM ÄLSKAR KAFFE

   COLD BREW

   Cold Brew är en kall bryggmetod som bokstavligt exploderat de senaste åren. Och det bästa är att det är så enkelt att få till själv! Det enda man behöver är en nypa tålamod, eftersom bryggtiden är 12 h, men sen har man en fantastiskt god törstsläckare! 

   COLD BREW TONIC

   Cold Brew Tonic är en fantastisk törstsläckare! Passar lika bra i sommarsolen som fördrink innan middagen. Tonicen gör att drinken bubblar precis lagom mycket, och den mjuka smaken som kallbryggt kaffe ger gör drinken fulländad! 

   ISKAFFE

   Iskaffe är både superenkelt och supergott att göra - om man vet hur man ska göra vill säga! Här har vi vårt bästa recept som funkar jättebra att applicera på vilken bryggmetod du än väljer. Tillochmed kaffebryggaren!

   FÖR DIG SOM GÖR ESPRESSO HEMMA

   ISLATTE

   Finns det något så gott som en islatte? Förmodligen inte. Har du en espressomaskin hemma är det dessutom busenkelt att få till! Bäst av allt är att den är lika god vilken sorts mjölk du än väljer.

   ESPRESSO TONIC

   För dig som brygger espresso hemma är detta den perfekt drinken! Detta är en uppiggande kombo av kraftfull espresso och bubblig tonic, perfekt som svalkande dryck, eller varför inte som drink efter maten?

   ISMOCHA

   Ismocha är som en liten symfoni av fyllig choklad och len espresso. Denna dryck med sin krämiga mix av choklad och kaffe är perfekt avvägd, och fulländas serverad över is.

   FÖR DIG SOM GILLAR TE

   KALL MISS GREEN

   Denna drink gjord på svalkande kallbryggt grönt te och Carlbaum's fantastiskt goda coctail mixer får vem som helst att framstå som en stjärna bakom baren, eller i köket för den delen. 

   RHUBARB MATCHA

   Denna drink gör det superlätt att både imponera och uppfriska dina vänner på en varm dag. Matcha är inte bara otroligt gott, utan också fullproppad av antioxidanter och något av det nyttigaste du kan dricka i teväg! Blanda det med is och Carlbaum's fantastiska coctail mixer så har du en grymt god alkoholfri drink!

   ROSEMARY EARL

   Lika sofistikerad som stilsäker, lika söt som syrlig. Så skulle vi beskriva denna drink. Vår klassiska Earnest Earl möter Carlbaum's coctail mixer och resultatet är helt underbart. 

   SOMRIGA KAFFEN SOM ÄR SUPERGODA KALLA

   Detta är en frisk blandning som presenterar en pigg, söt och lite lätt fruktig kopp. 

   Denna single origin-espresso har smaker av choklad, karamell och söta plommon. 

   Detta är ett kaffe från Peru eller Honduras beroende på säsong, alltid med smaker av kola, nougat och röda äpplen.

   Det här är en fyllig espresso med mjuka chokladtoner och söt fruktighet. Toppen med mjölk.

   Detta är vårt bidrag till den nordiska kaffekulturen. En välbalanserad blandning med smak av nöt och choklad. 

   Det här är en modern espresso med en knäckig sötma, ett härligt bett av nektarin och en krämig, nougatliknande munkänsla.

   KÖP HEM VÅRT KAFFE

   Du hittar våra kaffen både i våra egna butiker men också hos återförsäljare. I Stockholm finns vi på ett gäng ICA och Hemköp och i resten av landet i välsorterade kaffe- & tebutiker.