VÄLKOMMEN PÅ

Cykling & kaffehäng

Som en del i lanseringen av min stiftelse och Slipstream Espresso tillsammans med Johan & Nyström vill jag bjuda in dig till en AW.
Vi kör provsmakning av vårt nya cykelkaffe & häng, kollar in lite schysst merch och snack om både min stiftelse och J&N. Vi ses vid 17:00 och för de som hänger med på cyklingen drar vi iväg 18:00.

När: 7 juni, 17:00
Var:
 Johan & Nyström Odenplan, Odengatan 62

Cyklingen: En social runda ut på Norra Djurgården/Stora skuggans asfalterade vägar
Tid: ca 1 timme i sadeln
Tempo: socialt prattempo
Förkunskaper: någorlunda klungvana

Cyklingen sker på vanliga vägar och vi tar hänsyn till allmänna trafikregler. Det går såklart jättebra att lämna väska på kaffebaren.

 

OSA - KAFFEHÄNG & CYKLING

LISA NORDÉN FOUNDATION

LADDA NER PRESSRELEASE

SLIPSTREAM ESPRESSO

LÄS MER OM KAFFET

PRESSBILDER

LADDA NER HÄR

VI PÅ JOHAN & NYSTRÖM

ÄLSKAR KAFFE

Och vi vill att du ska känna likadant! Vår drivkraft är att kaffet hela tiden ska smaka godare, kännas roligare och bli bättre. Vi, det stora lilla kafferosteriet, rostar kaffe som utmanar både kaffeindustrin och oss själva. Varje dag. En förutsättning för det är våra långsiktiga och nära relationer med några av världens bästa kaffeodlare. Människor lika dedikerade som vi, som också vet hur viktigt ekosystemet är för kvaliteten och framtiden. Resultatet är ett bättre kaffe, för alla.

VÄLKOMMEN TILL

VÅRT ROSTERI

Vårt toppmoderna kafferosteri i Länna utanför Stockolm är byggt in i minsta detalj för att rosta specialkaffe av exceptionell kvalitet. Varje kaffe kommer till rosteriet med enormt mycket hantverk bakom sig och med en egen story. Därför kräver varje kaffe en unik rostning. Vi rostar vårt kaffe i små upplagor med olika temperaturer och tider för att varje kaffe ska utveckla sina säregna smaker. Det gör att nyanserna från respektive ursprung och skörd lyfts fram på bästa sätt.

TA EN FIKA PÅ

VÅRA KAFFEBARER

I våra kaffebarer hittar ni alltid vårt senaste sortiment av kaffe, te och tillbehör! Upptäck kaffe så som vi tycker det borde smaka, vare sig du vill ha en fruktig handbrygg, espresso med bett eller nåt sött från säsongs-menyn. Vi har även samlat både klassiker och nyheter när det kommer till utrustning för hemma-bryggandet.

HITTA HIT

VILL DU LÄSA MER

Vår Filosofi

Johan & Nyström grundades 2004 med visionen om en bättre kaffevärld och en önskan om att förändra kaffebranschen i stort och smått.

LÄS MER

Vad är specialkaffe?

Kvaliteten på kaffe bedöms på samma sätt över hela världen, med hjälp av en 100-gradig skala definierad av den internationella kaffeorganisation SCA. Allt kaffe som får över 80 poäng kvalificeras som specialkaffe.

LÄS MER

BRYGGUIDER

Här har vi samlat våra grundläggande guider till hur du lyckas med din bryggning, allt från malningsgraden om du har en egen kvarn, till hur många skopor du egentligen skall ha i din kaffebryggare.

LÄS MER