jultävling

Vinn ett års förbrukning av kaffe

Vad kul att du har köpt vårt julkaffe! Du har något gott att dricka nu i adventsmyset, eller kanske en fin julklapp till någon, och vårt solcellsprojekt i Burundi får ett bidrag från dig - dubbelt bra. Läs mer om projektet här.

Dessutom kan du ju vara med och tävla om en årsförbrukning* kaffe!

TÄVLINGEN

Svara på frågorna nedan, skicka in och hoppas på tur – senast 31 december. Vinnaren presenteras här och får ett mejl den 10 januari.

Och om någon annan än du vinner kanske du blir en av de fem lyckliga som får en påse ”tack-för-att-du-var-med-och-tävlade-kaffe”!

NU TÄVLAR VI!

* indicates required
När du tävlar okejar du också att vi skickar dig nyhetsbrev
Vad heter kaffeproducenten *
Vad använder de idag *
Vad kallas processtationen *

*TÄVLINGSREGLER

Ett års förbrukning av kaffe är enligt statistiken 8,1 kg. Men vi tycker man skall få lite extra så man kan bjuda med. Vinsten är därför 10 kg utav någon av våra bryggkaffen. Dessa kommer påsar om 500 g och finns som både malet och hel böna. Leveransen kommer uppdelad i två omgångar med 6 månaders mellanrum så vinnaren har färskt kaffe hemma hela tiden.

För att tävla måste man vara över 18 år och ha en adress i Sverige. Summan av vinsten uppgår till ca 3600 sek och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Denna tävling anordnas av Johan & Nyström Kafferostare & Tehandlare AB. Vinnaren kommer utses av en jury bestående av representanter från Johan & Nyström. 

När du är med och tävlar signar du också upp på vårt nyhetsbrev, vi håller dig uppdaterad så du inte missar några nyheter från oss, men lovar att inte skicka en massa spam, nåt brev här o där bara!