christmas

GOD JUL ÖNSKAR JOHAN

Årets kryddiga och fylliga julkaffe bjuder på en rund och välbalanserad kopp. Blandningen består av noga utvalda kaffen från Peru, Etiopien och Sumatra. Detta kaffe passar fantastiskt både till den episka julfrukosten, adventsfikat eller efter julbordet. Allt kaffe i denna blandning kommer från producenter som vi jobbat tillsammans med länge. Även om långsiktiga relationer är hur vi alltid jobbar, så känns det extra bra runt jul.

Årets godaste nyhet! A Gathering of Friends är en exklusiv tekalender från Dear Tea Society med 24 stycken individuellt förpackade och prydligt numrerade ekologiska teer. Vill du hellre ge bort den som en julklapp fungerar den precis lika bra som en smakresa bland Dear Tea Societys medlemmar.

I år lanserar Dear Tea Society även nyheterna Mulled Wine Santa och Pompous Rudolph - två ekologiska julteer i 80 g kartonger fyllda med smaker som kanel, ingefära och kryddnejlika.

I våra butiker är uppladdningen inför julen i full gång. Förutom extra smarriga saker på säsongsmenyn serverar vi såklart julkaffe i koppen, och här hittar du har de bästa baristorna att hjälpa dig med julklappstips till kaffeälskaren!

HÄR HITTAR DU hårda klappar till både kaffenoviser och baristoR