Kundtjänst

Jobb

sökes barista

Vi söker nu Baristor och Store Captains som vill driva kafferevolutionen framåt i våra kommande konceptbutiker i Stockholm. Läs vidare så ska vi försöka förklara varför vi älskar vårt jobb så mycket som vi gör. 

Vet du vad som slår en riktigt god kopp kaffe? 
Det är att få samma kopp serverad av en livssprudlande och underbar Barista med glimten i ögat. Som kanske vet vad du vill ha redan när du kliver igenom dörren och som med varm röst önskar dig en god morgon och ser det som sin livsuppgift att ge dig dagens första kaffefix. 
För när man tänker på det så är det ju vi Baristor som har makten att förändra en riktig skitmorgon till att bli en fantastisk dag att minnas. Genom en perfekt serverad kaffe, en mening eller en blick. 
 
Alla de kollegor som jobbar i våra konceptbutiker har samma sköna egenskaper. Inte för att vi haft tur när vi letat folk, det är helt omöjligt, utan snarare för att man förändras i vårt gäng och blir en del av vår själ och vår mission genom att jobba och umgås med kollegorna på Johan & Nyström. 
 
Så nu när vi slänger ut denna annons räknar vi inte med att du ska vara helt perfekt. Vi tror inte att du har alla följande egenskaper: 
Positiv, kunnig, lagspelande, människoanalytisk, serviceminded, produktorienterad, kaffemaskintekniskt kunnig, mat och dryckesintresserad, passionerad, snabbtänkt, kommunikativ, engagerad, plikttrogen och morgonpigg. 
 
Det enda vi vill är att du ska vara helt öppen för att absorbera allt som vi vill förmedla till dig. Har du lite erfarenhet i bagaget så kommer det vara lättare att lyssna till vår melodi än om du ska störas av bruset när vi ska lära dig att skumma mjölk eller förklara skillnaden mellan en flat white och en cappuccino. 
 
Alla kunskaper jag nämner ovan som du saknar kommer dina nya kollegor att lära dig. De kommer att bli din nya familj och många nya livslånga relationer har skapats bakom våra kaffemaskiner. 
 
Vi älskar mångfald och variation i både kaffe, kollega, ålder och passion. Vi vill inte att någon ska stöpas i samma form. Förutom när det kommer till att alltid leverera en perfekt upplevelse för våra gäster. (Eller patienter som vi kallar våra stammisar.) De kommer alla minst en gång i veckan för att ta del av vår terapiliknande upplevelse i form av en värmande känsla i både kopp och själ. 
 
Nu kom jag på att vi inte ens skrivit något om vilka vi är. Om du jobbar med kaffe så känner du säkert till oss. 
 
Vi är Johan & Nyström. Det lilla rosteriet som växte upp till tonåring och som nu utmanar konventionerna och de stora drakarna i vår bransch. Vi har gjort det sedan 2004 och frontlinjen för vår kaffemission är våra konceptbutiker. 
De som arbetar i våra konceptbutiker är de främsta fanbärarna i vår familj och vårt ansikte utåt mot Kaffesverige. För att nå ut till ännu fler personer och få dem att dricka bättre, godare och mer hållbart kaffe så behöver vi finnas på fler ställen. Vi behöver rekrytera fler människor för att fylla våra kaffetempel. Vi behöver dig. 

Så fram med datorn och maila personligt brev och CV senast den 17 november till  jobb@johanochnystrom.se samt skriv om du söker tjänsten som Barista eller Store Captain. 

Hoppas vi ses! /J&N familjen

SÖDERMALM

SWEDENBORGSGATAN 7

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

HANTVERKARGATAN 7

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan 46-48

GÖTEBORG

Nordstadstorget 10

GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

STOCKHOLM

Lyftkransvägen 11

ÖSTERMALM

NORRLANDSGATAN 20

På Norrlandsgatan 20 bygger vi våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kommer du att uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
AIRPORTS

VANTAA & ARLANDA

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more
FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
GÖTEBORG

SNART ÖPPNAR VI

När man kommer ny till en stad kan man inte bara öppna en butik. Då öppnar man tre samtidigt.

Läs mer