Kundtjänst

Flygplatser

VI TAR KAFFET TILL NYA HÖJDER
Johan & Nyström är ett kafferosteri med en massa fantastiska människor och enastående produkter. Vi har alltid velat att så många som möjligt ska få ta del av vår värld som innehåller så mycket mer än ordet mörkrost. 2010 bestämde vi oss för att ta oss ut på gatorna för att skapa medvetenhet, utbilda och sprida kaffekvalitet som vi tyckte saknades på stan. Vi ville utmana och pressa gränserna. Slutresultatet av dessa ambitioner är idag våra konceptbutiker.


Sveriges bästa Café – White Guide
Näst bästa Café i Europa – Alegra Awards
Ett av världens 5 bästa caféer – Expressen

SÖDERMALM

SWEDENBORGSGATAN 7

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

HANTVERKARGATAN 7

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan 46-48

GÖTEBORG

Nordstadstorget 10

GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

STOCKHOLM

Lyftkransvägen 11

ÖSTERMALM

NORRLANDSGATAN 20

På Norrlandsgatan 20 bygger vi våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kommer du att uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
AIRPORTS

VANTAA & ARLANDA

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more
FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
GÖTEBORG

SNART ÖPPNAR VI

När man kommer ny till en stad kan man inte bara öppna en butik. Då öppnar man tre samtidigt.

Läs mer