Kundtjänst

Kontakt

RING ELLER MAILA OSS IDAG

JOHAN & NYSTRÖM

TELEFON: 08 530 22 440

WEBSHOP: webshop@johanochnystrom.se

ROSTERIET: info@johanochnystrom.se

ADRESS: Lyftkransvägen 11, 142 50 SKOGÅS


KAFFE PÅ JOBBET - JOHAN & NYSTRÖM AT WORK

MAIL: atwork@johanochnystrom.se

TELEFON: 08 530 22 440


KUNDTJÄNST - Klicka här

SÖDERMALM

SWEDENBORGSGATAN 7

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

HANTVERKARGATAN 7

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan 46-48

I en lokal som tidigare huserat en anrik biograf finns numera Johan & Nyström Östra Hamngatan. I våra två kaffebarer bryggs här kaffe och te efter konstens alla regler, omsorgsfull handbrygg för den som vill smaka en single origin i säsong eller en fyllig espresso på språng.

Läs mer
GÖTEBORG

Nordstadstorget 10

I Nordstan, ingången vid Norra Hamngatan finns Johan & Nyström i två våningar. Här har vi skapat ett lugnt och stilrent koncept som skänker vila och återhämtning under en hektisk shoppingrunda eller promenad.

Läs mer
GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

På Avenyn hittar du Johan & Nyströms flaggskeppsbutik i Göteborg. Butiken inrymmer allt som gör för en riktigt härlig upplevelse på kaffetema. Här finns ett växthus som går att boka och lämpar sig för möten och arbete och även en utbildningsdel där du kan lära dig mer om kaffe och där du kan gå en kaffekurs.

Läs mer
STOCKHOLM

Lyftkransvägen 11

ÖSTERMALM

NORRLANDSGATAN 20

På Norrlandsgatan 20 bygger vi våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kommer du att uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
AIRPORTS

VANTAA & ARLANDA

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more
FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
ODENPLAN

SNART ÖPPNAR VI

Snart slår vi upp dörrarna för vår nya kaffebar!