Kundtjänst

Nordstadstorget 10

Johan & Nyström Nordstan

I Nordstan, ingången vid Norra Hamngatan finns Johan & Nyström. Här har vi skapat ett lugnt och stilrent koncept som skänker vila och återhämtning under en hektisk shoppingrunda eller promenad. På nedervåningen finns en kaffebar samt kylar med mat, glass och annat smått och gott för avhämtning. En trappa upp finns en större kaffebar med allt som gör för en riktigt härlig kaffeupplevelse, från kranen på väggen serverar vi single origins, från espressomaskinen flödar fylligt och gott bränsle och är du sugen på att njuta ut det alldeles kan du beställa något omsorgsfullt handbryggt. Här finns även mötesrum att boka samt pingisbord för dem som vill släppa loss energin efter espresson.

Kontakta butiken

Telefon 08-530 224 40
Epost: stores@johanochnystrom.se

Klicka här för aktuella öppettider

STOCKHOLM

SWEDENBORGSGATAN

På Swedenborgsgatan 7 i hjärtat av Södermalm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
STOCKHOLM

HANTVERKARGATAN

På Hantverkargatan 7 hittar du vår kaffebar med fantastiskt gott specialkaffe, mat och fika i säsong och vårt stora utbud av kaffe och te såklart!

Läs mer
STOCKHOLM

NORRLANDSGATAN

På Norrlandsgatan 20 har vi öppnat våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kan du uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
STOCKHOLM

ODENPLAN

Välkommen till vår butik och kaffebar på Odenplan! Butiken har jättestora fönster och ljuset skapar en magisk atmosfär där kaffet och människorna står i fokus.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan

I en lokal som tidigare huserat en anrik biograf finns numera Johan & Nyström Östra Hamngatan. I våra två kaffebarer bryggs här kaffe och te efter konstens alla regler, omsorgsfull handbrygg för den som vill smaka en single origin i säsong eller en fyllig espresso på språng.

Läs mer
GÖTEBORG

Avenyn

På Avenyn hittar du Johan & Nyströms flaggskeppsbutik i Göteborg. Butiken inrymmer allt som gör för en riktigt härlig upplevelse på kaffetema. Här finns ett växthus som går att boka och lämpar sig för möten och arbete och även en utbildningsdel där du kan lära dig mer om kaffe och där du kan gå en kaffekurs.

Läs mer
LÄNNA

ROSTERIET