Kundtjänst

Flygplatser

VI TAR KAFFET TILL NYA HÖJDER
Johan & Nyström är ett kafferosteri med en massa fantastiska människor och enastående produkter. Vi har alltid velat att så många som möjligt ska få ta del av vår värld som innehåller så mycket mer än ordet mörkrost. 2010 bestämde vi oss för att ta oss ut på gatorna för att skapa medvetenhet, utbilda och sprida kaffekvalitet som vi tyckte saknades på stan. Vi ville utmana och pressa gränserna. Slutresultatet av dessa ambitioner är idag våra konceptbutiker.


Sveriges bästa Café – White Guide
Näst bästa Café i Europa – Alegra Awards
Ett av världens 5 bästa caféer – Expressen

STOCKHOLM

SWEDENBORGSGATAN

På Swedenborgsgatan 7 i hjärtat av Södermalm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
STOCKHOLM

HANTVERKARGATAN

På Hantverkargatan 7 hittar du vår kaffebar med fantastiskt gott specialkaffe, mat och fika i säsong och vårt stora utbud av kaffe och te såklart!

Läs mer
STOCKHOLM

NORRLANDSGATAN

På Norrlandsgatan 20 har vi öppnat våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kan du uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
STOCKHOLM

ODENPLAN

Välkommen till vår butik och kaffebar på Odenplan! Butiken har jättestora fönster och ljuset skapar en magisk atmosfär där kaffet och människorna står i fokus.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan

I en lokal som tidigare huserat en anrik biograf finns numera Johan & Nyström Östra Hamngatan. I våra två kaffebarer bryggs här kaffe och te efter konstens alla regler, omsorgsfull handbrygg för den som vill smaka en single origin i säsong eller en fyllig espresso på språng.

Läs mer
GÖTEBORG

Avenyn

På Avenyn hittar du Johan & Nyströms flaggskeppsbutik i Göteborg. Butiken inrymmer allt som gör för en riktigt härlig upplevelse på kaffetema. Här finns ett växthus som går att boka och lämpar sig för möten och arbete och även en utbildningsdel där du kan lära dig mer om kaffe och där du kan gå en kaffekurs.

Läs mer
LÄNNA

ROSTERIET