Menyn speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från Skilleby trädgård med flera av Järnaslättens odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

Varje årstid har sina gåvor som med våra kockar Gudrun, Oskar, Emma och Johan ger en prägel på menyn. Vi bakar vårt eget surdegsbröd varje dag. Eget kondiitori med Ingeborg i spetsen. Kakor, tårtor och bullar. Bakverk som följer säsongen tillsammans med trotjänare. Vårt bryggkaffe är egen blandning i samarbete med Johan och Nyström och vårt espressokaffe i samarbete med Järna Rosteri. Med mångårig erfarenhet från smakupplevelsernas värld bjuder vi in till en unikt upplevelse där det äkta och smakfulla står i centrum.

-Vad är det som får dig att gå till jobbet varje dag?

Det är att jag får göra det jag gör varje dag! Men också dela upplevelsen med andra!


-Var hittar du din inspiration ifrån?

Årstiderna inspirerar och utmanar mig! Det är en hel livsstil. Till exempel förädlar vi efter skördesäsongen genom att pickla våra grönsaker Vi jobbar med naturliga begränsningar, vilket gör att vi måste vara kreativa!

-Vad får jag inte missa om jag svänger förbi er?

Du kan äta otroligt god vegetarisk mat här. Allt som säljs och produceras här är valda med stor omsorg och med hög kvalité, vi har tänkt på hela kedjan. Från lokala köttproducenter till utvalda vin- och kaffe-producenter som delar lika värderingar som oss. Något du inte får missa är våra fantastiska bakverk bakade i vårt lokala bageri av vår fantastiska konditor Ingeborg!


-Dricker du helst te eller kaffe?

Då väljer jag kaffe! Själv har jag blivit en kräsen kaffedrickare. Idag hoppar gärna över en kopp kaffe när jag går på café om kaffet håller en låg kvalité.  Förut gillade jag mest när kaffet hade en tydlig smak av hasselnöt och choklad, nu har jag lärt mig gilla kaffe som har mer syrliga och fruktiga smaknoter. 
JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion.