Kundtjänst

MAVAM 1 GRUPPS ESPRESSOMASKIN

Slut i lager
SKU
MAVAM-1

Mavam Espresso är resultatet av många timmar forskning och utveckling. En helt nytänkande espressomaskin byggd i USA, där själva maskinen sitter under bänken. Det är fullt temperaturstabila espressomaskiner som är byggda för att klara stora volymer. Med över 20 års teknisk bakgrund i specialkaffebranschen har Mavam tagit feedback från hundratals baristor och caféägare från hela världen, för att skapa en maskin som är innovativ och attraktiv. Vi är väldigt imponerade!

Mavam är en helt ny typ av espressomaskin där själva maskinen sitter under disken och bara grupphuvudena är ovanpå bänken. Det betyder att baristan bättre kan se och prata med kunden medan kaffet bryggs. Bryggtemperaturen kan ses i realtid på tre mätpunkter och resultatet är fantastiskt. Maskinen är också helt modulär, om ett grupphuvud slutar fungera så kan det andra fortfarande användas. Ångsystemet är helt utan tätningar, läckande packningar är annars ett vanligt problem med espressomaskiner. Ångrören blir inte varma vilket betyder att man inte riskerar bränna sig på dem. Finns i många olika färger, bl.a. silver, vit, svart och röd. Kommer även introduceras med tre grupper framöver.

Vill du beställa eller kanske till och med bli kund? Kontakta oss idag! 
Läs mer Göm

KAFFE - HELA BÖNOR

Vårt kaffe är alltid noga selekterat. Handplockat av kaffebönder och vänner som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet.

Läs mer

ESPRESSO - HELA BÖNOR

Kaffesortimentet delas in i två olika serier; ORIGINAL & SIGNATURE. Original-serien innehåller kaffe och kaffeblandningar med en traditionell karaktär och trygg smakbredd. Signature-serien består av kaffen som vi är extra stolta över, med utmanande smaker som revolutionerar begreppet “en kopp kaffe”

Läs mer

BÄSTSÄLJARE

Här hittar du de kaffen som säljer bäst på vår webbshop. Ett enklare val om du vill bli introducerad till något som andra gillar.

Läs mer

BRYGGUTRUSTNING

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer

BRYGGKAFFE - MALDA BÖNOR

Vårt färdigmalda kaffe maler vi själva direkt efter rostning på vårt kafferosteri, väljer du att handla online fungerar vi som direktlänken mellan dig och en god kopp kaffe, du kan till och med få hemleverans direkt till dörren.

Läs mer

HELA SORTIMENTET

Johan & Nyströms sortiment av kaffe fyller hela smakspektrumet. Här hittar du allt kafferelaterat som finns på vår hemsida.

Läs mer