Kundtjänst

LA ESPERANZA - NICARAGUA

I Lager
SKU
JNBOX5
189 kr

250G HELA BÖNOR - ÅRETS JULBOX 2017 - ENBART 50 LÅDOR ONLINE

Årets limiterade JULBOX är ett fantastiskt kaffe från vår vän och samarbetspartner Luis Balladarez i Nicaragua. Luis har under några år experimenterat med den kenyanska varieteten SL28. I år stod denna lot #6994 verkligen ut på koppninsgsbordet. Denna tvättade SL28 från Luis gård La Esperanza är en milstolpe för tvättat kaffe från Nicaragua. Vi har rostar kaffet så rent och rättframt som möjligt för att framhäva ursprunget. Inga kompromisser.

Vi tar bara in 50 lådor online så passa på innan de tar slut!

Läs mer Göm

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

BRYGGUIDER — Chemexguiden tog mitt kaffe till nya höjder!
Gabriella Matheny

Kannor

Kannor för gas, värmespis eller induktion

Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna. Vi har kannan för dig!

Köp

Bryggfilter

Börja handbrygga ditt kaffe

Vi har en serie högklassiga porslinsfilter som kaffekonnässörer världen över hyllar för sina enastående egenskaper. Chemex, Hario och Saint Anthonys m.fl.

Köp

Kvarnar och vågar

Våga väga och mala ditt kaffe!

Om du vill höja smaken på din kopp, få ut mer av dina bönor och ta full kontroll på ditt kaffe är en våg samt en kvarn ett måste. Hos Johan & Nyström hittar du allt du behöver för att kunna utvecklas inom kaffe.

Köp

Hela sortimentet

Allt du behöver för en fantastisk kaffeupplevelse

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Köp