KVARN & KAFFEBRYGGARE FRÅN WILFA

I Lager
SKU
KAMPANJW3
1 499 kr

Nymalet kaffe är den bästa förutsättningen för en god bryggning och färskbryggt kaffe är bästa vägen till den perfekta koppen. Eftersom vi gillar er väldigt mycket presenterar vi därför stolt vårens bästa paketdeal för att visa vår uppskattning.


Kvarn Wilfa -WSCG2

  • Justerbar malningsgrad
  • Kaffekvarn med timer
  • Kapacitet: 250 gram

Bryggare Wilfa  -CMC1550S

 
Den här kaffebryggaren i borstat stål har en effekt på 1550 W och manuell droppstopp som förhindrar spill på värmeplattan. Vattenbehållaren på 1 liter gör den bra för det lite mindre hushållet. Wilfa Classic når snabbt upp till en temperatur mellan 92-96° C vilket är den optimala vattentemperaturen för att brygga gott kaffe.

  • Avtagbar filterhållare med manuell droppstoppfunktion
  • 1l vattentank
  • Automatisk avstängning efter 40 minuter

 


 

Läs mer Göm

Fri frakt vid köp av tre valfria påsar.

Få dina varor först - betala sen. 

KAFFE - HELA BÖNOR

Vårt kaffe är alltid noga selekterat. Handplockat av kaffebönder och vänner som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet.

Läs mer

ESPRESSO - HELA BÖNOR

Kaffesortimentet delas in i två olika serier; ORIGINAL & SIGNATURE. Original-serien innehåller kaffe och kaffeblandningar med en traditionell karaktär och trygg smakbredd. Signature-serien består av kaffen som vi är extra stolta över, med utmanande smaker som revolutionerar begreppet “en kopp kaffe”

Läs mer

BRYGGKAFFE - MALDA BÖNOR

Vårt färdigmalda kaffe maler vi själva direkt efter rostning på vårt kafferosteri, väljer du att handla online fungerar vi som direktlänken mellan dig och en god kopp kaffe, du kan till och med få hemleverans direkt till dörren.

Läs mer

BRYGGUTRUSTNING

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer