Kundtjänst

Barista Basic 2

BARISTA BASIC 2 - BARISTAKURS

Av de espressobaserade dryckerna på svenska caféer är drygt 90% med mjölk. Därför har vi tagit fram en kurs som fokuserar på dessa, främst Cappuccino och Caffelatte. Vi börjar med att smaka på olika espresso- samt mjölk-typer, och gå igenom hur dessa agerar i kombination i de olika dryckerna. Vi fördjupar oss även i mjölkskumning, latte-art och underhåll av kvarn och espressomaskin.

  • Provning av mjölksorter
  • Provning av espresso-blandningar
  • Mjölkskumning, metoder
  • Cappuccino & Caffelatte
  • Latte-art

Kostnad: 1200:-
Kursen är cirka 3 timmar lång
Plats: Norrlandsgatan 20.

Kommande tillfällen

onsdag 14/02 09:00 - 12:00
Stockholm BOKA
1 Plats kvar

onsdag 14/03 09:00 - 12:00
Stockholm BOKA
5 platser kvar

onsdag 18/04 09:00 - 12:00
Stockholm BOKA

onsdag 16/05 09:00 - 12:00
Stockholm BOKA

onsdag 13/06 09:00 - 12:00
Stockholm BOKA

För mer informaton och anmälan kontakta utbildning@johanochnystrom.se

4 Items

per sida
Fallande ordning

4 Items

per sida
Fallande ordning

BREW BASICS

Ingen har väl kunnat missa bryggkaffets stora frammarsch senaste åren. Den här kursen är till för dig som vill lära dig om hur man brygger kaffe på ett professionellt sätt.

Boka idag!

KAFFEKURS

Följ med på en kunskapsresa till de olika kaffeländerna, kaffesorterna och kaffesmakerna. Vad har arter, jordmån och skördemetod med saken att göra?

Boka idag!

BARISTA BASIC 1

En halvdags utbildning för caféer och coffeeshops som ger en bra grund i barista-yrket. Ni får veta mer om hur olika espresso smakar och varför.

Boka idag!

BARISTA BASIC 2

Av de espressobaserade dryckerna på svenska caféer är drygt 90% med mjölk. Därför har vi tagit fram en kurs som fokuserar på dessa, främst cappuccino och latte.

Boka idag!

Utbildning -

TEKURS

Teernas värld är fylld av mystik och aromer, i vår te-skola beger vi oss in i denna värld och lär oss mer vad te är, hur det kan smaka och de många traditionerna att tillreda drycken. Vi skaffar oss en djupare förståelse för ursprung, process och hur de påverkar smaken.

Boka idag!

BARISTA ADVANCED

En fortsättningkurs till Basic-utbildningen som tar yrket till en högre nivå. Vi går tillbaka till ursprunget och lär oss mer om botanik och process.

Boka idag!

BARISTA HOME

Sveriges bästa utbildning för alla hemmabaristor som vill lära sig mer om kaffe, maskiner, bryggteknik och mjölkskumning.

Boka idag!

JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget.