Kundtjänst

JOBBA MED OSS!

Johan & Nyström kafferosteri söker ett par engagerade serviceproffs till konceptbutiken på Avenyn i Göteborg.

Läs vidare så ska vi försöka förklara varför vi älskar vårt jobb så mycket som vi gör.

Vet du vad som slår en riktigt god kopp kaffe?

Det är få samma kopp serverad av en livssprudlande och underbar barista med glimten i ögat.
Som kanske vet vad du vill ha redan när du kliver igenom dörren och som med varm röst önskar dig en god morgon och ser det som sin livsuppgift att ge dig dagens första kaffefix.
För när man tänker på det så är det ju vi Baristor som har makten att förändra en riktig skitmorgon till att bli en fantastisk dag att minnas. Genom en perfekt serverad kaffe, en mening eller en blick.

Till rollerna som store leader respektive store captain söker vi dig som kan leda laget och se till att skapa en sån här härlig upplevelse för alla våra gäster. 


Alla de kollegor som jobbar i våra konceptbutiker har samma sköna egenskaper. Inte för att vi haft tur när vi letat folk, det är helt omöjligt, utan snarare för att man förändras i vårt gäng och blir en del av vår själ och vår mission genom att jobba och umgås med kollegorna på Johan & Nyström.

När vi slänger ut denna annons räknar vi inte med att du ska vara helt perfekt. Vi tror inte att du har alla följande egenskaper:
Positiv, kunnig, lagspelande, människoanalytisk, serviceminded, produktorienterad, kaffemaskintekniskt kunnig, mat och dryckesintresserad, passionerad, snabbtänkt, kommunikativ, engagerad, plikttrogen, strukturerad och morgonpigg.

Däremot vill vi gärna att du ska ha några års erfarenhet av ledarskap, vara grym på service och ha förmågan att leda ett härligt gäng människor.


Vi älskar mångfald och variation i både kaffe, kollega, ålder och passion. Vi vill inte att någon ska stöpas i samma form. Förutom när det kommer till att alltid leverera en perfekt upplevelse för våra gäster. (Eller patienter som vi kallar våra stammisar.) De kommer alla minst en gång i veckan för att ta del av vår terapiliknande upplevelse i form av en värmande känsla i både kopp och själ.

Nu kom jag på att vi inte ens skrivit något om vilka vi är. Om du jobbar med kaffe så känner du säkert till oss.

Vi är Johan & Nyström. Det lilla rosteriet som växte upp till tonåring och som nu utmanar konventionerna och de stora drakarna i vår bransch. Vi har gjort det sedan 2004 och frontlinjen för vår kaffemission är våra konceptbutiker.
De som arbetar i våra konceptbutiker är de främsta fanbärarna i vår familj och vårt ansikte utåt mot kaffesverige. För att nå ut till ännu fler personer och få dem att dricka bättre, godare och mer hållbart kaffe så behöver vi finnas på fler ställen. Vi behöver rekrytera fler människor för att fylla våra kaffetempel. Vi behöver dig.

Så fram med datorn och skicka ett personligt brev och CV till  harry.w@johanochnystrom.se.

Hoppas vi ses! /J&N familjen


Johan & Nyström söker Stockholms bästa kaffesäljare och proffsfikare!

Dela gärna annonsen även om du själv har kul på jobbet varje dag. Tjänsten söker man med ett kort mail med CV till: jobb@johanochnystrom.se

Johan & Nyström är ett säljdrivet företag! Japp, du läste rätt. Vi lever och dör för våra produkter men om vi inte kan sälja dem i mångfald till rätt pris så blir det svårt att driva en kafferevolution. Och det känns sjukt tråkigt att behöva pruta på våra kaffebönders fantastiska arbete. Riktigt bra och hållbar kvalitet, som gör planeten lite finare ska man inte pruta på, och som den gamle Benjamin Franklin en gång sa:

”The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.” Fint…

Mer info om oss hittar du på vår hemsida, men om vi ska snacka försäljning ett tag, så undrar jag varför ska det vara så svårt att hitta riktigt bra säljare? När vi nu söker efter en försäljare för HoReCa så ska personen i fråga inte bara älska att åka runt och fika, hen ska ju dessutom älska att ha många bollar i luften och se det som sin personliga gärning att fixa bättre kaffe åt folket!

Johan & Nyström söker Stockholms bästa kaffesäljare och proffsfikare!

I din roll som säljare för kaffe på stan har du glädjen att fika och sprida vår kafferevolution på några av de coolaste restaurangerna hotellen och caféerna i Stockholm. Du minglar in dig lite här och var och du älskar att prata om värden som hållbarhet, bryggteknik, godare smak och espressomaskiner såklart. Du får pirr i magen av att inspirera till en bättre kaffeupplevelse och när du rullar hem i din tjänstebil på kvällen så är du trygg i vetskapen att du sålt en produkt som gjort världen lite bättre och som spridit glädje och energi till de bästa och mest välförtjänta kunderna.

Vi hoppas att du skickar in ett personligt brev och CV på studs, då rekrytering sker löpande, dock senast den 15 jan till jobb@johanochnystrom.se

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att höra av dig.

Mvh, Sandra på Johan & Nyström

SÖDERMALM

SWEDENBORGSGATAN 7

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

HANTVERKARGATAN 7

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer
GÖTEBORG

Östra Hamngatan 46-48

I en lokal som tidigare huserat en anrik biograf finns numera Johan & Nyström Östra Hamngatan. I våra två kaffebarer bryggs här kaffe och te efter konstens alla regler, omsorgsfull handbrygg för den som vill smaka en single origin i säsong eller en fyllig espresso på språng.

Läs mer
GÖTEBORG

Nordstadstorget 10

I Nordstan, ingången vid Norra Hamngatan finns Johan & Nyström i två våningar. Här har vi skapat ett lugnt och stilrent koncept som skänker vila och återhämtning under en hektisk shoppingrunda eller promenad.

Läs mer
GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

På Avenyn hittar du Johan & Nyströms flaggskeppsbutik i Göteborg. Butiken inrymmer allt som gör för en riktigt härlig upplevelse på kaffetema. Här finns ett växthus som går att boka och lämpar sig för möten och arbete och även en utbildningsdel där du kan lära dig mer om kaffe och där du kan gå en kaffekurs.

Läs mer
STOCKHOLM

Lyftkransvägen 11

ÖSTERMALM

NORRLANDSGATAN 20

På Norrlandsgatan 20 bygger vi våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kommer du att uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
AIRPORTS

VANTAA & ARLANDA

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more
FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
GÖTEBORG

SNART ÖPPNAR VI

När man kommer ny till en stad kan man inte bara öppna en butik. Då öppnar man tre samtidigt.

Läs mer