Kundtjänst

JOBBA MED OSS!

JUST NU 6 LEDIGA TJÄNSTER - SCROLLA NER


innesälj johan & nyström

Johan & Nyström kafferosteri söker ny innesäljare.

Är du redan nöjd på jobbet, får gott kaffe och trevligt samkväm får du gärna visa den här annonsen för en vän. 

Klipporna på vår innesäljsavdelning är superviktiga för oss som företag och är även en viktig hållplats i kaffets resa från planta till kopp. 

Rent praktiskt är det de som lägger in ordrar, mailar med kunder, ser till att den där förfrågan hamnar rätt, eller hjälper till att lösa sista minuten kaffe till cafét som glömde lägga en beställning. Men utöver det är de våra spindlar i nätet, de som har kontaktytor på precis hela rosteriet och även de som brygger det godaste kaffet om man frågar snällt. Med detta beröm vill vi säga, tack Lovisa, Anna, John och Filip, men vi vill även passa på att fråga om du vill bli en del av detta härliga gäng?

Vi söker en person omgående för ett vikariat, men fattar vi tycke för varandra finns det stor chans till en tillsvidareanställning eftersom vi befinner oss i en expansiv fas. 

Vi vill att du ska vara strukturerad och engagerad i att sprida vår kafferevolution och har du dessutom tidigare erfarenhet av Visma business och att jobba med telefonväxel är det meriterande. Du ska kunna vara trevlig på båda svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du en sån som folk gärna vill bjuda hem på julfirande och du är samtidigt bra på att fälla ner visiret och jobba på när det krävs. Du har bra feeling för dina medmänniskor och känner in och ser till att exakt alla våra kunder är nöjda och kaffepeppade. 

Arbetsplatsen är på rosteriet i Länna utanför Stockholm, din uniform är ett headset, ett leende och en mysbralla, kostym eller annat plagg du trivs i.  Arbetstiden är heltid 8-17. Förutom trevliga kollegor kan vi erbjuda godaste kaffet, friskvårdsbidrag, bastu och fruktkorg mm.  

Om du inte känner till Johan & Nyström kan vi introducera oss med att säga att vi är Sveriges första specialkafferosteri som grundades 2004 och att vi redan sen start fokuserat på hållbarhet, direktkontakt och nära personliga relationer till de platser och bönder vi handlar kaffe med. Sen har vi såklart genom åren blivit riktigt vassa på att både rosta, förmedla och brygga vårt kaffe på ett sätt som gör vår fantastiska råvara rättvisa.  

Hoppas att du nu vill bli en del av vår kaffefamilj! Välkommen in i rosterivärmen. 

 

Skicka ditt CV och personligt brev till sebastian.d@johanochnystrom.se  

 

Hoppas vi ses!  

 

/Johan & Nyström store captain göteborg

Store Captain till Johan & Nyström i Göteborg

Hej! Trivs du på jobbet och har fantastiska kollegor behöver du inte läsa vidare, men dela gärna annonsen med en vän.

Vi söker en Store Captain som vill driva kafferevolution tillsammans med oss i Göteborg. Läs vidare så ska vi försöka förklara varför vi älskar vårt jobb så mycket som vi gör.

Vet du vad som slår en riktigt god kopp kaffe?
Det är att få samma kopp serverad av en livssprudlande och underbar barista med glimten i ögat.
Som kanske vet vad du vill ha redan när du kliver igenom dörren och som med varm röst önskar dig en god morgon och ser det som sin livsuppgift att ge dig dagens första kaffefix.
För när man tänker på det så är det ju vi Baristor som har makten att förändra en riktig skitmorgon till att bli en fantastisk dag att minnas. Genom en perfekt serverad kaffe, en mening eller en blick.

Alla de kollegor som jobbar i våra konceptbutiker har samma sköna egenskaper. Inte för att vi haft tur när vi letat folk, det är helt omöjligt, utan snarare för att man förändras i vårt gäng och blir en del av vår själ och vår mission genom att jobba och umgås med kollegorna på Johan & Nyström.

Så nu när vi slänger ut denna annons räknar vi inte med att du ska vara helt perfekt. Vi tror inte att du har alla följande egenskaper:
Positiv, kunnig, lagspelande, människoanalytisk, serviceminded, produktorienterad, kaffemaskintekniskt kunnig, mat och dryckesintresserad, passionerad, snabbtänkt, kommunikativ, engagerad, plikttrogen och morgonpigg.

Det enda vi vill är att du ska vara helt öppen för att absorbera allt som vi vill förmedla till dig. Har du lite erfarenhet i bagaget så kommer det vara lättare att lyssna till vår melodi än om du ska störas av bruset när vi ska lära dig att skumma mjölk eller förklara skillnaden mellan en flat white och en cappuccino.

Alla kunskaper jag nämner ovan som du saknar kommer dina nya kollegor att lära dig. De kommer att bli din nya familj och många nya livslånga relationer har skapats bakom våra kaffemaskiner.

Vi älskar mångfald och variation i både kaffe, kollega, ålder och passion. Vi vill inte att någon ska stöpas i samma form. Förutom när det kommer till att alltid leverera en perfekt upplevelse för våra gäster. (Eller patienter som vi kallar våra stammisar.) De kommer alla minst en gång i veckan för att ta del av vår terapiliknande upplevelse i form av en värmande känsla i både kopp och själ.

Nu kom jag på att vi inte ens skrivit något om vilka vi är. Om du jobbar med kaffe så känner du säkert till oss.

Vi är Johan & Nyström. Det lilla rosteriet som växte upp till tonåring och som nu utmanar konventionerna och de stora drakarna i vår bransch. Vi har gjort det sedan 2004 och frontlinjen för vår kaffemission är våra konceptbutiker.
De som arbetar i våra konceptbutiker är de främsta fanbärarna i vår familj och vårt ansikte utåt mot kaffesverige. För att nå ut till ännu fler personer och få dem att dricka bättre, godare och mer hållbart ­kaffe så behöver vi finnas på fler ställen. Vi behöver rekrytera fler människor för att fylla våra kaffetempel. Vi behöver dig.

Så fram med datorn och maila ett personligt brev och CV till harry.w@johanochnystrom.se

Hoppas vi ses! /J&N familjen­

store leader stockholm

Store Leader till Johan & Nyström i Stockholm

Nu söker vi en ny familjemedlem som vill vara med och driva kafferevolutionen framåt! 
 

Johan & Nyström är i en spännande fas där vi växer och söker personal till våra konceptbutiker i både Sverige och Finland. Vi söker dig som brinner för kaffe och människor, som är intresserad av att verka som ledare för en av våra Konceptbutiker i Stockholm.  

Arbetsuppgifter 

Vi erbjuder ett mångsidigt arbete där din främsta uppgift är att ha ett helhetsansvar för butiken i enlighet med vår vision och värderingar. Du kommer ha ett övergripande ansvar för personal samt försäljnings -och resultatutveckling.  

Dina arbetsuppgifter är varierande och ställer stora krav på flexibilitet. Du arbetar som barista samtidigt som du kommer agera som chef och leda din verksamhet framåt. Rollen innebär både operativt och strategiskt arbete. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ansvara för den dagliga driften men även följande uppgifter ingår i tjänsten; motivera och utveckla ditt team kontinuerligt, effektivisera arbetet, arbeta med fokus gästcoacha och vara en förebild för ditt team att leverera bästa kaffeupplevelsen, utveckla verksamheten, följa upp budget, planera och arbeta proaktivt mot uppsatta resultat, rekrytera och bemanna.  

Vem söker vi? 

Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har branscherfarenhet. Kanske har du arbetat som arbetsledare med personalansvar? Du bör tycka om att jobba i team, sprida positiv energi, arbeta med service, verka som en förebild och givetvis, tycka om kaffe!  

Ansökan 
Tror du på vårt koncept och vill bidra till vår kafferevolutionSök genom att skicka ett mail med personligt brev och CV till harry.w@johanochnystrom.se
 
store captain helsinki

Store Captain to Johan & Nyström in Helsingfors

We are looking for a Store Captain to help lead the coffee revolution forward together with us in our beautiful shop at Katajanokka. Read on and we’ll try to explain why we love our jobsa as much as we do.

You know what beats a really good cup of coffee? It’s being served that same cup of coffee by a vivacious barista with a twinkle in their eye, that perhaps knows your order as you step in the door and that sees it as their life’s purpose to give you the first coffee fix of the day. And come to think of it, all baristas have the potential super power of turning a really shitty morning into something truly memorable, by serving a perfect coffee, a greeting or a look. Wouldn’t you agree?

All of the colleagues working with Johan & Nyström have the same admirable features. Not because we’ve been super lucky in hiring the right people, that would be impossible, but rather because people change for the better as they become part of the team at Johan & Nyström.

Don’t get scared by reading this. We don’t expect you  to be perfect from the start and we don’t think tou are already: Positive, a team player, service minded, a people person, product oriented, witty, engaged, an early riser and good at coffee to boot. All we want is that you have an open mind and heart so that you can absorb everything that we want to teach you. If you have some prior experience it will make it easier for you to hum to our tune over the noise of the steam wand as we teach you to steam perfect milk. But any of the skills mentioned above, your new colleagues can teach you. They will become your new family, and many lifelong relationships have started behind our coffee machines.

We love diversity and variation, when it comes to coffee, people, age, gender and passions. We don’t believe in one size fits all or that there is one single recipe for success. Except in always delivering a perfect experience for our guests (or patients, as we like to call our regulars.) They visit us at least once a week to enjoy an almost therapeutic warming of the heart and soul.

And I almost forgot! If you work in coffee you probably already know about us, but we’ll give you the short version here.

We are Johan & Nyström. The small coffee roastery that grew into a teenager and that is now challenging the conventions and the big players in the industry. We have done so since 2004 and the front line of our coffee mission is our stores. The people that work in our stores are our face to the rest of coffee Sweden. To reach more people and to get them to drink better, tastier and more sustainable coffee we need to be seen in more places. We need to recruit more people to fill our coffee tempels. We need you.

So grab the computer and mail a CV and cover letter to karoliina.p@johanochnystrom.fi

Looking forward to hearing from you!redovisningsekonom i stockholm

Kaffeälskande redovisningsekonom till Johan & Nyström

I rollen som Redovisningsekonom kommer du tillsammans med två kollegor att arbeta med Johan och Nyströms löpande bokföring, fakturering och bokslutsarbete samtidigt som du kommer inandas den härliga doften av nyrostat kaffe från rosteriet tätt intill.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från SQL system, har du arbetat med Visma Business tidigare så kommer du snabbt upp på banan hos oss. Vi hoppas även att du har arbetat med lagerhantering. Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter, men framförallt att du värnar om ett gott samarbete med dina kollegor, så kan vi vara en perfect match. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innehålla:

· Inbetalningar via fil

· Avstämning av balanskonton

· Momsavstämning

· Påminnelsehantering

· Stämma av lager med inköpsavdelningen

· Kreditkontroll av kunder

· Periodiska sammanställningar

Om du är en person som vill gå till jobbet med en bra känsla, för att du arbetar för ett företag som tar ett stort samhällsansvar och som bjuder på fantastiskt kaffe (eller te) varje morgon, så kommer den här tjänsten att passa dig som hand i handsken.

Läs mer om tjänsten här!finska annonsen

Johan & Nyström syntyi innostuksesta kahviin. Vuodesta 2004 alkaen olemme halunneet tarjota asiakkaillemme kahvia, jolla on tarina. Tämä tarina kertoo, että hyvänmakuinen kahvi voi samanaikaisesti olla myös luomua ja eettisesti kestävää. Meille kahvi on enemmän kuin työ. Se on osa elämäntyyliä, jossa arjesta saa nauttia.

Nyt haemme joukkoomme asiakaspalvelualtista, myynnistä ja markkinoinnista kiinnostunutta henkilöä. Työtehtävinä ovat myynnin tukitoiminnot, kuten tilauskäsittely ja asiakaspalvelu sekä erilaiset markkinoinnin tehtävät, kuten materiaalihankinnat ja tapahtumien koordinointi.

Johan & Nyströmillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan. Oma-aloitteisena ja itseohjautuvana henkilönä pääset omalta osaltasi rakentamaan organisaatiokulttuuriamme.

Jos olet luonteeltasi tarkka ja kärsivällinen, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksiaymmärrät liiketalouden perusasioita sekä sopeudut erilaisiin ympäristöihin osana tiimiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Kielitaito on tärkeätä. Kokemus erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemus sekä palkkatoive otsikolla: Työhakemus_back_office osoitteeseen: info@johanochnystrom.fi 

Hakuaika päättyy 9/4 - 2018.

 Lisätiedot: 

 Lari Salomaa 

KAFFE - HELA BÖNOR

Vårt kaffe är alltid noga selekterat. Handplockat av kaffebönder och vänner som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet.

Läs mer

ESPRESSO - HELA BÖNOR

Kaffesortimentet delas in i två olika serier; ORIGINAL & SIGNATURE. Original-serien innehåller kaffe och kaffeblandningar med en traditionell karaktär och trygg smakbredd. Signature-serien består av kaffen som vi är extra stolta över, med utmanande smaker som revolutionerar begreppet “en kopp kaffe”

Läs mer

BÄSTSÄLJARE

Här hittar du de kaffen som säljer bäst på vår webbshop. Ett enklare val om du vill bli introducerad till något som andra gillar.

Läs mer

BRYGGUTRUSTNING

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer

BRYGGKAFFE - MALDA BÖNOR

Vårt färdigmalda kaffe maler vi själva direkt efter rostning på vårt kafferosteri, väljer du att handla online fungerar vi som direktlänken mellan dig och en god kopp kaffe, du kan till och med få hemleverans direkt till dörren.

Läs mer

HELA SORTIMENTET

Johan & Nyströms sortiment av kaffe fyller hela smakspektrumet. Här hittar du allt kafferelaterat som finns på vår hemsida.

Läs mer