Kundtjänst

Brygguider

Guider till de mest populära bryggmetoderna

Det är lätt att köpa ett gott kaffe, en bra våg eller en vass kvarn, kaffet kommer ändå smaka illa om du brygger det dåligt. Nu kan du ladda ner våra brygguider! Klicka på en av bilderna eller länkarna under för att öppna din guide.

Kolla in vår Aeropressguide på Youtube. 5 enkla steg till en godare Aeropress.

Hario V60 | Aeropress | Chemex | Espresso | Matcha | Mjölkskumning | Teprovning

CHEMEX

CHEMEX - GUIDE

Chemex är bryggmetoden där form möter funktion, stil möter smak och upplevelse möter ögongodis. Lika älskad för sitt utseende som för sitt sätt att brygga kaffe.

Läs och ladda ner
V60

V60 - GUIDE

En serie högklassiga porslinsfilter som kaffekonnässörer världen över hyllar för sina enastående egenskaper. Konens lutning, det stora hålet i botten och de skruvade ribborna längs väggarna ger en perfekt bryggning och en fenomenal kopp kaffe.

Läs och ladda ner
AEROPRESS

AEROPRESS - GUIDE

Perfekt för den som tröttnat på stora maskiner, vill ha en liten kaffebryggare med sig på kajakturen eller fjällvandringen, eller bara vill ha en riktigt god kopp kaffe. Bryggaren har de senaste åren diskuterats livligt på specialkaffescenen och lovorden avlöser varandra.

Läs och ladda ner
ESPRESSO

ESPRESSO - GUIDE

För många en snabb, besk och tuff kick på morgonen. För andra en känslig produkt med fina, friska smaker. En bryggmetod som öppnar en värld av smaker, tävlingar och tekniker. Vi älskar och brinner för den perfekta espresson.

Läs och ladda ner