Kundtjänst

Kinda funky but really fun

I Lager
SKU
STORE04
140 kr

En speciell Geysha* från kooperativet Incahuasi som bjuder på överraskande smaker av konserverade ananasbitar, bakad citron och ginger beer. Som att gå in i ett kök när någon bakar en god paj!

Vi har köpt kaffe från kooperativet Incahuasi sedan 2014. Först var det bara tvättat kaffe, därefter började vi även köpa deras bärtorkade kaffe. 2017 köpte vi första mikrolotten från Incahuasi och förra året var första gången vi köpte en Geysha från dem. Vi har sedan första besöket insett vilken potential detta avlägsna, isolerade kooperativ har och vi är väldigt glada varje gång vi köper kaffe av dem! Vi är övertygade om att Incahuasis fulla kapacitet fortfarande bara är i sin linda och är bestämda på att vara med på hela resan.

Den här Geyshan skiljer sig en del från annan Geysha. Det har en överraskande smak med mer betoning på citrusfrukter och har en helt egen karaktär. Just den här kommer från två olika odlare i Cusco, vars odlingar ligger på över 1900 meter över havet. De har en respektive två hektar var som de odlar kaffe på och det här är blott tredje skörden av deras Geysha. Missa inte att följa med på denna smakresa!

* Peruansk stavning av varieteten som annars stavas Geisha

Läs mer Göm

      -Enkelt, flexibelt och tryggt

Adyen logo   -Trygga betalningar

 DHL Service Point  -Säkra leveranser