KENYA AA GUAMA - 250G HELA BÖNOR

I Lager
SKU
KU7
139 kr

Tvättstationen Guama är belägen i de västra delarna av Kirinyagadistriktet, i sluttningarna av Mount Kenya. Man är en av stationerna inom Baragwi Cooperative Society och processar under skördesäsongen bären från över 3.500 småbönder. 

Guama etablerades 1974 och har idag vida känt rykte för att producera enastående kenyanskt kaffe.

Processen liknar till största del andra kenyanska tvättstationer, där bären sorteras noggrant för att säkerställa att enbart de fullt mogna bären passerar vidare till avskalningsmaskinen. Fermenteringen sker sedan i betongtankar och med färskvatten från den förbipasserande Kaboyofloden. Kaffet är efter fermentering sorterat efter densitet innan det slutligen har torkats på upphöjda bord.

Vi är oerhört glada över att ha fått tag på och nu kunna erbjuda lot nummer 93 från årets skörd. Ett kaffe som spritter av liv och har toner av vinbär, hallon och rabarber. Superdelikat, juicigt och med ett långt avslut.

Läs mer Göm

Fri frakt vid köp av tre valfria påsar.

Få dina varor först - betala sen. 

KAFFE - HELA BÖNOR

Vårt kaffe är alltid noga selekterat. Handplockat av kaffebönder och vänner som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet.

Läs mer

ESPRESSO - HELA BÖNOR

Kaffesortimentet delas in i två olika serier; ORIGINAL & SIGNATURE. Original-serien innehåller kaffe och kaffeblandningar med en traditionell karaktär och trygg smakbredd. Signature-serien består av kaffen som vi är extra stolta över, med utmanande smaker som revolutionerar begreppet “en kopp kaffe”

Läs mer

BRYGGKAFFE - MALDA BÖNOR

Vårt färdigmalda kaffe maler vi själva direkt efter rostning på vårt kafferosteri, väljer du att handla online fungerar vi som direktlänken mellan dig och en god kopp kaffe, du kan till och med få hemleverans direkt till dörren.

Läs mer

BRYGGUTRUSTNING

Johan & Nyströms sortiment av kaffe & te fyller hela smakspektrumet. Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

Läs mer
KAFFEPRENUMERATION- Jag har satt ihop en otroligt spännande 3 månadersprenumeration, kaffen som kommer ta dig på en smakresa jorden runt!
Oskar Garberg - Sveriges bästa barista 2013