Kundtjänst

KAFFEPRENUMERATION - PRENUMERERA PÅ BRYGGKAFFE

I Lager

SKU
PM250
289 kr

Runt den 10e varje månad skickar vi ut 3 x 250g hela bönor som är noga utvalt av våra inköpare, kafferostare och toppbaristor.

Aldrig mer ska du vakna upp till en tom kaffeburk och behöva knacka på hos grannen som inte har samma kaffesmak som du! 

Visste du att om du signar upp dig på en kaffeprenumeration så får du kaffet raka vägen från rostmaskinen hem till dig. Du blir även först med att få spännande information från våra kaffegårdar, erbjudanden, bryggtips och i princip det viktigaste man behöver i livet. Vi kommer att skicka överraskningar så var beredd på att följa med på en världsomspännande kafferesa. 

Vi är så himla glada över att vi har fått igång den här tjänsten så att ännu fler människor kan dricka fantastiskt kaffe varje dag.

Prenumerationen fortlöper tills du inte kan betala den eller säger upp den via mail eller telefon. webshop@johanochnystrom.se eller 08 530 22 440.

Läs mer Göm
Customize KAFFEPRENUMERATION - PRENUMERERA PÅ BRYGGKAFFE
3 x 250G HELA BÖNOR   + 0 kr

* Obligatoriska fält

2018-02-22

Detaljer kring kaffeprenumerationen

Billing Max Cycles Forstätter till prenumerationen avbryts eller inte kan betalas

      -Enkelt, flexibelt och tryggt

Adyen logo   -Trygga betalningar

 DHL Service Point  -Säkra leveranser

289 kr

Sammanfattning

  KAFFEPRENUMERATION- Varje månad sätter vi ihop en otroligt spännande kaffeprenumeration, kaffen som kommer ta dig på en smakresa jorden runt!
  Oskar Garberg - Sveriges bästa barista 2013

  BÄSTSÄLJARE

  Här hittar du de kaffen som säljer bäst i vår webbshop. Ett enklare val om du vill bli introducerad till något som andra gillar.

  Läs mer

  UTRUSTNING

  Det finns idag en mängd olika bryggmetoder att välja mellan, alla är olika på sitt sätt men i slutändan kan vi få fram fantastiska resultat med alla de olika metoderna.

  Läs mer