PANAMA PINEAPPLE THIEF - 250G HELA BÖNOR

I Lager
SKU
KU67
149 kr

Vår idol och superstar Graciano har gjort det igen. Äntligen är klassikern Pineapple Thief tillbaka i sortimentet! Pineapple Thief bjuder på en ren och klar doft av mogen ananas. I karaktären fantastiskt söt med toner av gul mango och karamell.

Los Lajones är Panamas högst belägna kaffefarm. Här odlar vår kaffevän Graciano Cruz flertalet exklusiva varietéer på extrema 1800-2300 över havet. Tack vare den höga höjden mognar bären långsamt och skörden sträcker sig fram mot senvåren. Allt kaffe växer under skuggträd. Bären plockas för hand när de är nästan violetta till färgen. Fullkomligt laddade med sötma. Bönorna torkas i sitt fruktkött på afrikanska upphöjda bäddar direkt på farmen i upp till 21 dagar.

Farmen är helt ekologisk och Graciano har – genom att han är kemist – forskat sig fram till dagens processmetod. Genom ett projekt som innefattat ett helt vetenskapligt team av biologer, ornitologer och botaniker har Graciano inventerat det mångfald av djur, insekter och plantor som lever kring farmen. Som jämförelse så har man funnit 40% fler insekter och 25% fler fågelarter än på ett genomsnittligt plantage. Allt kaffe växer under skuggträd. Farmen har 15 hektar av Caturraträd och 17 hektar av Catuaiträd.

Läs mer Göm

Fri frakt vid köp av tre valfria påsar.

Få dina varor först - betala sen. 

ENDAST 49KR— Nu kan du få ditt kaffe hemlevererat direkt till dörren -hur smidigt som helst!
ADAM JOHANSSON