Kundtjänst

HoReCa

HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ

Vi på Johan & Nyström har sedan start haft ett stort fokus på att leverera riktigt bra kaffe till hotell, restauranger, caféer och kaffebutiker. Det är tillsammans med alla våra fantastiska återförsäljare som vi byggt rosteriet och vi blir alltid lika glada när vi ser vårt namn på en meny på stan. Läs vidare, så ska vi förklara varför vi är det givna alternativet för några av världens bästa restauranger.

Kontakta oss på 08-530 22 440 eller info@johanochnystrom.se

"Det givna alternativet för några av världens bästa restauranger"

Kontakta oss på info@johanochnystrom.se för att bli kund.

SPECIALKAFFE - Vi är ett specialkafferosteri. Specialkaffe är kaffe som får fler än 80 poäng på en hundra-gradig skala och endast 5 procent av världens totala kaffemängd uppnår denna kvalitetsnivå. Specialkaffe är egentligen inga konstigheter, det är helt enkelt godare kaffe. Som kund hos oss får du möjligheten att tillsammans med ett kaffeproffs plocka ut ett sortiment som passar just er verksamhet och behov. Garanterat gott.

HANTVERKET - Allt vårt kaffe rostas långsamt och länge enligt slow roast metoden för att få ut det mesta ur varje böna. Vi har kaffe i olika rostprofiler, från ljusrostat och fruktigt till mörkrostat och robust. Bredden i vårt sortiment gör att du som kund kan känna dig trygg och inspirerad på samma gång. Många av våra kunder varierar kaffesort över året och det tycker vi såklart är extra kul!

"Specialkaffe är helt enkelt godare kaffe"

SPÅRBART - Direct trade kallar vi vår inköpsmodell och den ligger oss varmt om hjärtat. Vi har nära samarbeten med våra odlare och besöker dem ofta. Vi delar ut kunskap men lär oss också mycket själva på vägen. Att kaffegården bryr sig lika mycket om kvalitet som vi själva gör och att vi tillsammans skapar det kaffe vi vill dricka är något av det roligast med att jobba på Johan & Nyström.

PERSONLIG SERVICE - Hos oss jobbar några av nordens mest kompetenta kaffemänniskor. Alla som jobbar på Johan & Nyström har stor kunskap om och intresse för kaffe. Vare sig det gäller rostning, orderläggning eller service av maskin så är personen som utför arbetet grym på kaffe.  Stabila och snabba leveranser med schyssta villkor. Vi är ett gäng problemlösare som gör allt för att du ska kunna servera vårt kaffe på bästa sätt till dina gäster. 

"Alla som jobbar på Johan & Nyström har stor kunskap om och intresse för kaffe"

BREDD I SORTIMENT AV KAFFE, TE & TILLBEHÖR - Vi insåg tidigt att för att kunna leverera en smakupplevelse utöver det vanliga, så behöver man rätt verktyg. Förutom det godaste kaffet har vi även den bästa utrustningen och service till den. Några varumärken i vår portfölj är; Mavam, Black eagle och Simonelli. Installation och service av din nya maskin är en självklarhet och vi hjälper gärna till med analys av din verksamhet för att hitta den perfekta maskinen för ditt behov.

UTBILDNING - Det godaste kaffet bryggs av folk med koll. Vi har den kunskapen och det är vår bästa grej att dela med oss av den. Därför utbildar vi våra kunder och dess personal – för ett bättre kaffesverige! Välj bland baristakurser, kaffekurser eller varför inte en te-kurs? Vår erfarenhet är att utbildad personal som känner sig trygg med kaffet dessutom säljer mer. Kul tycker vi!

J&N KAFFE PÅ JOBBET

Vårt goda färskrostade kaffe är riktigt uppskattat av alla på arbetsplatsen. Mitt jobbkaffe är bättre än ditt jobbkaffe är något alla våra kaffekunder med stolthelt kan skryta om.

Läs Mer

KONFERENS & MÖTEN

I våra centralt belägna butiker finns möjlighet att boka rum för ditt nästa möte eller dagskonferens. Våra miljöer är alltid inspirerande och personligt inredda och det kanske bästa av allt? Färskrostat kaffe direkt från rosteriet ingår!

Läs mer

Hotell, Restaurang & Cafe

Självklart vill vi sprida kafferevolutionen till just din restaurang, cafe eller ditt hotell! Kontakta oss för mer information.

Läs Mer

Kaffe- & Tebutiker

Vill du som kaffe- eller te-butik sälja Johan & Nyström på hyllan!? Såklart, kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss