Kundtjänst

KAFFEREVOLUTIONEN FÅR LITE FART I GÖTEBORG

Johan nyström intar Göteborg

Vi har länge varit sugna på att öppna egna konceptbutiker i Göteborg, inte minst för att vi har ett gäng riktigt sköna återförsäljare av vårt kaffe som inspirerat oss att älska Gbg och fatta att det mer än någonsin är en stad på gång. Och eftersom vi gillar att gå “all in” när vi väl väljer att satsa kommer vi nu i december att öppna på tre härliga konceptbutiker på bästkusten. De blir lite som 3 Kinderägg. En kavalkad av design och funktion kombinerat med fantastiska produkter i fokus. Vi kommer att få fler utbildningsmöjligheter för kunder och återförsäljare. Vi gillar möten och vill även ge mer ytor för folk att mötas.

För er som inte känner till Johan & Nyström kan vi introducera oss med att säga att vi är Sveriges första specialkafferosteri som grundades 2004 och att vi redan sen start fokuserat på hållbarhet, direktkontakt och nära personliga relationer till de platser och bönder vi handlar kaffe med. Sen har vi såklart genom åren blivit riktigt vassa på att både rosta, förmedla och brygga vårt kaffe på ett sätt som gör vår fantastiska råvara rättvisa.

Vi pratar ofta om begrepp som “från planta till kopp”, specialkaffe eller slow roast och det är värden som sammantaget egentligen säger en och samma sak; godare kaffe. Och vi gillar verkligen att prata om kaffesmak! Något ni kommer att märka när ni besöker oss i Göteborg, men inte på ett jobbigt nördigt sätt, utan mer på ett, “hej kompis, nu ska du få smaka något riktigt gott”- vis.

Vår bästa stund är då vi lyckas frammana ett leende hos en kund som får en överraskande god smakupplevelse och det är den känslan som driver oss framåt varje dag och som vi vill att ännu fler ska få uppleva.

Våra tre konceptbutiker i Göteborg har alla sina olika personligheter och vi tror att de kommer komplettera varandra och utmana idén om vad en kaffebar kan och ska vara. I miljöerna har vi tagit utgångspunkt i Johan & Nyströms grundvärderingar och skapat mötesplatser för alla kaffeintresserade, med den senaste bryggtekniken och riktigt fina inslag som växthus för kaffeplantor, “tap wall” för att enkelt kunna provsmaka mer av kaffet, mötesrum och scener för utbildning. Nämnde vi pingisbordet i Nordstan?

Men nu ska vi inte förstöra alla överraskningar på en gång! Besök oss från den första december (och lite innan om vi har tur).

Vi ses snart på Avenyn, Östra Hamngatan och i Nordstan. Välkommen!

Gänget på Johan & Nyström!