Kundtjänst

KONFERENS & MÖTEN

BOKA KONFERENS I VÅRA BUTIKER

I våra centralt belägna butiker finns möjlighet att boka rum för ditt nästa möte eller dagskonferens. Våra miljöer är alltid inspirerande och personligt inredda och det kanske bästa av allt? Färskrostat kaffe direkt från rosteriet ingår!

Vi har utrymmen för dig som vill boka ett viktigt möte på tu man hand, men har även plats för uppemot 30 personer i några av våra butiker. Vad sägs till exempel om att hyra vårt växthus för en annorlunda mötesupplevelse, eller vårt häftiga kaffeauditorium för den som älskar att glänsa inför sin publik? Några andra nämnvärda exempel är ett intimt mysrum, en chic lounge med golvkuddar eller en hemlig avdelning i ett av våra mest livliga lägen.

Färskrostat kaffe direkt från rosteriet ingår alltid men vi skräddarsyr självklart dina konferenser och möten just för dig! Kontakta respektive butik för mer information.

Ladda ner info & prislista här

GÖTEBORG

AVENYN

Hos oss på Avenyn kan du boka dels Teatern, vår stora öppna yta men även det lilla Växthuset som passar perfekt för mindre grupper.

Kontakta Veronica
GÖTEBORG

Östra Hamngatan

Här kan du hyra mötesrummet Altitude, en unik öppen yta perfekt för speciella evenemang.

Kontaka Malin W
STOCKHOLM

Hantverkargatan

Här har vi 5 olika mötesrum som rymmer allt från 6 till 25 personer. Alla rummen är personligt och individuellt inredda.

Ta mig dit!