Kundtjänst

KONFERENS & MÖTEN

BOKA KONFERENS I VÅRA BUTIKER

I våra centralt belägna butiker finns möjlighet att boka rum för ditt nästa möte eller dagskonferens. Våra miljöer är alltid inspirerande och personligt inredda och det kanske bästa av allt? Färskrostat kaffe direkt från rosteriet ingår!

Vi har utrymmen för dig som vill boka ett viktigt möte på tu man hand, men har även plats för uppemot 30 personer i några av våra butiker. Vad sägs till exempel om att hyra ett intimt mysrum, en chic lounge med golvkuddar eller en hemlig avdelning i ett av våra mest livliga lägen?

Färskrostat kaffe direkt från rosteriet ingår alltid men vi skräddarsyr självklart dina konferenser och möten just för dig! Kontakta respektive butik för mer information.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, man stannar hemma om man har symtom, all personal använder handskar och handsprit finns alltid tillgängligt. Vid sittande konferens placerar vi personer med 1 meter avstånd och har minskat ner på antal människor i varje rum. Om det är fler än 15 personer så rådfråga personalen.

Ladda ner info & prislista här

Här hittar du menyn

GÖTEBORG

Östra Hamngatan

Här kan du hyra mötesrummet Altitude, en unik öppen yta perfekt för speciella evenemang.

Kontaka Malin W
STOCKHOLM

Hantverkargatan

Här har vi 5 olika mötesrum som rymmer allt från 6 till 25 personer. Alla rummen är personligt och individuellt inredda.

Ta mig dit!