En bättre tävling

Vinn ett års förbrukning av kaffe

Varmt välkommen till en bättre tävling där du är med o tävlar om kaffe för ett helt år!

Vi vill att du skall berätta om den mest ovärdiga kaffestunden du haft. Kanske va det när du va supersugen på kaffe och så råkade du tappa koppen. Eller som när Louise bryggde om kaffesumpen för att kaffet va slut.

VEM VINNER?

Den här tävlingen gör vi tillsammans med Louise @hejhejvardag & Julia @jullewibbe och de kommer när tävlingen är avslutad att välja ut det tävlingsbidraget som de tycker förtjänar att vinna ett års kaffe allra mest! 

Tävlingar är ju alltid jätteroliga! För den som vinner. Men vi vill göra en Bättre tävling. En tävling som faktiskt är kul för alla! Så när du skickat in din nominering går du vidare och "köper" dig en överraskningslåda. Lägg den i varukorgen (för noll kronor såklart) och checka ut som vanligt så skickar vi en supergod överraskning direkt hem till dig! *uppdatering det är nu över 100 som tävlat och lådorna är tyvärr slut men du kan såklart tävla precis som vanligt*

Tävlingen avslutas den 15 november och då skall vi läsa igenom alla era roliga tävlingsbidrag och sen utse en vinnare! Vinnaren kommer att presenteras den 28:e i podden Louise & Julia Poddar - och såklart kontaktar vi hen direkt! 

HÄR HAR VI VINNAREN

Vi skulle på bröllop flera timmars bilväg hemifrån, ute på landet långt från närmaste stad. Jag hade fixat håret och sminket hemma innan vi åkte och klänningen hängde fint på kroken i baksätet. På vägen till bröllopet fikade vi i bilen med vårt medhavda termoskaffe. Ni vet sånt där ljummet bös som egentligen inte smakar så gott. Jag drack inte upp min kopp, det gick liksom inte, men ville heller inte sitta och hålla en halv kopp kallt kaffe hela vägen. Så vad gör jag då? Jag kom på en sån snilleblixt! Jag öppnar fönstret när vi kör på motorvägen i 110 och slänger ut kaffet! Alltså! Big mistake, huge mistake! Det var som att kasta en boomerang, det flööög in i bilen igen! Över hela mitt fixade jag, håret, sminket, det ljusa taket i bilen, hela sätet OCH bak i baksätet och spraymålade hela min ljusrosa klänning i ljusbrunt. Sån total förvåning! Hade absolut noll tid att fixa mig igen när vi kom fram till bröllopet så det var bara att hoppa i kaffeklänningen och torka bort det värsta ur ansiktet och rusa in till vigseln. Det blev ett minnesvärt bröllop kan jag säga, hela jag stank av sur kaffe med mjölk, inte ens sju liter parfym kunde dölja det. Bilresan hem blev också minnesvärd, lite så där lagom bakfull och en ljuvlig stank i bilen. Fläckarna i taket gick aldrig bort helt. Vi sålde bilen sen.

Grattis Sarah Silfverblad
vinnare av ett års kaffeförbrukning