Kundtjänst

ESPRESSO
FILTER

Favoriter
299 kr

En serie högklassiga porslinsfilter som kaffekonnässörer världen över hyllar för sina enastående egenskaper. Konens lutning, det stora hålet i botten och de skruvade ribborna längs väggarna bidrar till en bra bryggning och en fenomenal kopp kaffe.

Här kan du ladda ner en guide med bryggtips för din V60.

Läs mer

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

399 kr

Aeropress är en kaffebryggare som kombinerar det bästa från bistrobryggare och espresso. Väldigt enkel att använda men med möjlighet till gränslösa variationer. Oavsett så blir kaffet väldigt mjukt, aromatiskt och fylligt. Helt utan brända toner.

Perfekt för den som tröttnat på stora maskiner, vill ha en liten kaffebryggare med sig på kajakturen eller fjällvandringen, eller bara vill ha en riktigt god kopp kaffe. Bryggaren har de senaste åren diskuterats livligt i specialkaffescenen och lovorden avlöser varandra.


Läs mer

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

699 kr

Chemex är kaffebryggaren hela specialkaffevärlden suktar efter. Det är en labbliknande bryggare som ger ett riktigt rent och gott kaffe. Kannan återfinns på MoMa (Museum of Modern Art) i New York  och har även fått pris som en av tidernas topp 100 designade produkter.

Kannan formgavs av Peter J. Schlumbohm redan 1941 och idag huserar Chemex lilla fabrik i Massachusetts USA. Man är ett företag som verkligen brinner för kaffe så vi är både stolta och tacksamma över att få vara importörer i Sverige.

Ladda ner din guide om hur du brygger chemex här.

Har du filter till din Chemex? Köp dem här!

Pappersfilter till Chemex som på sitt kemiliknande sätt filtrerar kaffet fritt från alla partiklar. Smidig och snygg fyrkantsdesign. 100 stycken filter per förpackning.

Filtret fungerar till alla våra Chemexmodeller: 3-koppars6-koppars och 10-koppars.

Läs mer

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point

899 kr

Vi har jobbat med Wilfa i många år nu och enligt oss är det den perfekta kaffekvarnen för hemmabruk.

Enligt oss så är det en självklarhet men för många är att mala sitt kaffe innan bryggning onödigt, nördigt och alldeles för högljutt. Dock så finns det massor med fördelar när man malet sitt kaffe direkt innan bryggning, långt många fler än att det luktar så otroligt gott.

Kaffekvarn med hög kvalitet på malverket som ger dig perfekt nymalet kaffe varje gång. Välj enkelt mellan bryggkaffe, presskaffe, Aeropress eller Espresso. Du kan justera malningsgraden från grov malning (exempel till presskanna, brygg, aeropress) ända till fin malning (exempelvis till espresso i en Aeropress). Kvarnen har timerfunktion för korrekt mängd kaffe varje gång samt dold sladdförvaring.

Läs mer

FRAKTFRITT vid köp över 300kr eller tre påsar!

Klarna logo for checkout Dhl service point


Johan & Nyström

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion.