Kundtjänst

VI PÅ JOHAN & NYSTRÖM ÄR GLADA ATT NU KUNNA ERBJUDA CATERING TILL DIG OCH DITT FÖRETAG

catering jn norrlandsgatan mat

Förutom att erbjuda flera olika varianter av vårt egenrostade kaffe har vi också mackor och bowls till frukost, matiga mackor och sallader till lunch och fika för att klara av eftermiddagsdippen eller hålla peppen uppe under långa möten.

FRUKOST & LUNCH 

Till frukost har vi olika sorters mackor med bröd bakat på surdeg, yoghurt från Järna Mejeri, kallgröt med mera & till lunch serverar vi matiga sallader och härliga mackor, allt dagsfärskt och i säsong. Är du på språng eller vill ta med dig maten kan du snabbt och enkelt kika in i Market, vår take away del där du också hittar blommor, godsaker och kaffe-presenter!

CATERING 

Vi erbjuder catering på alla våra varor och vår önskan är att sprida inte bara vår kärlek och passion till kaffe, utan även låta er ta del av hela vårt utbud av fantastiska produkter i kombination med kaffet. Vi jobbar med ekologiska, hantverksmässiga, lokala producenter och anpassar alltid vårt sortiment efter säsong. Kom in och prata med oss eller maila till erica.oe@johanochnystrom.se om vad som passar bäst till just dina behov! 

UTBILDNING 

Vi håller kaffe & te kurser flera gånger i veckan, där vi går igenom allt från kaffets ursprung till hur du ställer in kvarnen för perfekt malningsgrad. Ta en AW hos oss nästa gång och passa på att lära er lite mer om hur man provar kaffe och hur kaffe från olika ursprung smakar. Läs mer och boka på johanochnystrom.se/om-oss/kurser.

HYR VÅRT UTBILDNINGSRUM 

Vårat utbildningsrum är även perfekt för mindre föreläsningar, möten eller seminarium! Detta
går att hyra och blir en garanterad succé kombinerat med fika från oss. Kontakta Lina
på lina.m@johanochnystrom.se för bokningar!