Våra kaffebarer

Kaffebarer i världsklass

Om du inte har besökt någon av våra konceptbutiker så är det som att ha missat en del av svensk kaffehistoria. Eller rättare sagt framtiden. I våra prisbelönta och uppmärksammade konceptbutiker kan man låta sig inspireras, utbildas, smaka och ibland bara njuta av hela den värld vi har att erbjuda.

Johan & Nyström är ett kafferosteri med en massa fantastiska människor och enastående produkter. Vi har alltid velat att så många som möjligt ska få ta del av vår värld som innehåller så mycket mer än ordet mörkrost. 2010 bestämde vi oss för att ta oss ut på gatorna för att skapa medvetenhet, utbilda och sprida kaffekvalitet som vi tyckte saknades på stan. Vi ville utmana och pressa gränserna. Slutresultatet av dessa ambitioner är idag våra konceptbutiker.

Konceptbutikerna är små pärlor där våra kollegor dagligen sprider kvalitet och viktiga kunskaper om kaffe till alla som hinner lyssna. I våra prisbelönta och uppmärksammade butiker kan man låta sig inspireras, utbildas, smaka och ibland bara njuta av hela den värld somJohan & Nyström har att erbjuda. Vi är glada och stolta över att vår idé om en bättre kaffeupplevelse gjort att en av våra butiker bl.a. blivit utsedd till ”Sveriges bästa café” av White Guide.

Vi provar alltid nya saker och försöker med varje butik skapa en miljö och en fikastund som ligger fem år före sin tid. I allt från hur vi möter våra kunder, våra produkter och sist men inte minst genom butikernas inredning och funktion. Johan & Nyströms konceptbutiker är en helhetsupplevelse som tar kaffe-upplevelsen bortom det förväntade. Vår ambition är att skapa en upplevelse och vara en inspiration för våra kunder oavsett anledningen till att man besöker någon av våra butiker.


Sveriges bästa Café – White Guide
Näst bästa Café i Europa – Alegra Awards
Ett av världens 5 bästa caféer – Expressen

ÖSTERMALM

NORRLANDSGATAN 20

På Norrlandsgatan 20 bygger vi våra drömmars kaffebar. Extra allt. Här kommer du att uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler.

Läs mer
VANTAA

HELSINGFORS AIRPORT

In addition to great coffee and tea, the origin of the coffee and farmers are important to us. We favor products based on the Fair trade and Direct trade operating models.

Read more
SÖDERMALM

SWEDENBORGSGATAN 7

På Swedenborgsgatan 7, i hjärtat av södra Stockholm, hittar ni vår kombinerade konceptbutik, utbildningslokal, kaffebar och tebar.

Läs mer
KUNGSHOLMEN

HANTVERKARGATAN 7

På Hantverkargatan 7 hittar du Johan & Nyström at Work. Vi brinner för att leverera Sveriges bästa färskrostade kaffe till din arbetsplats. Att välja specialkaffe är enkelt. Tillsammans med er ser vi till att ni får ett gott och välsmakande kaffe på er arbetsplats som passar just er.

Läs mer

FINLAND

HELSINGFORS

Det senaste tillskottet på vår kaffehimmel är förlagt i vårt kära grannland, Finland. Här finns vi, ett stenkast från presidentpalatset, nere vid hamnen på Skatudden. Med möjlighet att utbilda sig, prova en av alla kaffemaskiner i utställningen eller bara svänga förbi för lite inspiration och en kopp kaffe eller te. info@johanochnystrom.fi

Läs mer
STOCKHOLM

ARLANDA

Vi har idag två kaffebarer på Arlanda Terminal 2 och 4. Välkommen på en kaffe innan flyget går!