Kundtjänst

BURUNDI GAHARO HILL - Dry Fermentation

I Lager
SKU
KU703
149 kr

Denna kaffeserie från Gaharo Hill i Burundi är ett kul experiment som vi gjort tillsammans med våra vänner på Long Miles Coffee Project. Den 9:e juni samlades kaffebär av varieteten Burbon in från fler än 400 kaffebönder på Gaharo Hill in och blev denna microlott. Lotten delades upp i tre delar och fermenterades på olika sätt.

TANK 1: DRY FERMENTATION
Allt vatten hälldes avoch kaffet fermenterades sedan i 16 h.

TANK 2: DOUBLE FERMENTATION
Detta experiment startade på samma sätt som det första men efter 16 h flyttades kaffet till en annan tank fylld med nytt vatten och kaffet fick där fermentera i ytterligare 16 h.

TANK 3: WET FERMENTATION
Den tredje tanken fyllde man upp med nytt vatten direkt och kaffet fermenterades i 16h.

SKU: KU703 | REK UT PRIS: 149KR

Ladda ner mer information här om kaffet här.

Läs mer Göm

      -Enkelt, flexibelt och tryggt

Adyen logo   -Trygga betalningar

 DHL Service Point  -Säkra leveranser

BURUNDI GAHARO HILL - För mig sticker denna ut bland våra experiment från Gaharo Hill - den påminner om Heza Gitwe - med mer hallon, råsocker och stenfrukt i smaken!
Jonas Hult