Johan & Nyström inleder strategiskt partnerskap med Café Bar

Johan & Nyström och Café Bar inleder nu ett långsiktigt partnerskap kring kaffe, maskiner och service. Samarbetet innefattar all försäljning och drift av Johan & Nyström på Office Coffee–marknaden. Café Bar blir även underleverantör av maskiner och service inom HoReCa.

Sedan 2012 har Johan & Nyström levererat en fantastisk kaffeupplevelse till några av Sveriges bästa kontor. När denna resa startade var kontorskaffet generellt av dålig kvalitet. Utvecklingen har under åren resulterat i att allt fler företag efterfrågar en fantastik kaffeupplevelse till sina medarbetare, samarbetspartners och kunder. Kaffet är inte längre en hygienfaktor, snarare en tydlig differentieringsfaktor för att attrahera rätt personal.

Den bästa kaffeupplevelsen i fokus inför framtiden

I takt med att kontorsbenet har vuxit, har även Johan & Nyström som kafferosteri, förutom att vara experter på kaffe, utökat sitt erbjudande till att leverera avancerade espressomaskiner, arbeta som Mood Managers och i vissa fall även varit fruktleverantör. Partnerskapet med Café Bar möjliggör nu ett annat fokus med kontorskaffe skräddarsytt för framtidens företag. 

”Det har varit en fantastiskt kul, spännande, utmanande men framför allt en väldigt lärorik resa. Våra lärdomar av ett erbjuda helhetslösningar inom kontorskaffe samt utvecklingen som skett på denna marknad har lett till att vi nu är redo att ta nästa steg till att skapa framtidens kontorskaffe”, säger Johan Morén, VD Johan & Nyström.

”För att fler där ute ska dricka bättre kaffe, ska vi fokusera på det som är vi bäst på; att köpa in, rosta och leverera det absolut bästa kaffet marknaden har att erbjuda. Det innebär att vi kommer att överlåta övriga delar till en partner som är bäst i klassen när det kommer till att garantera den bästa kontorskaffeupplevelsen för maskiner, service och smak”, fortsätter Johan.

Café Bar – den självklara partnern för att möta framtidens kontor

Café Bar grundades år 1987 av 6 entreprenörer med passion för kaffe. Efter bara några år var Café Bar rikstäckande med målet att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt till alla. Idag finns Café Bar representerade med fysiska arbetsplatser på 23 orter, alltifrån Skellefteå i norr till Malmö i syd och jobbar utefter mottot ”en perfekt kopp kaffe varje gång”. Som leverantör erbjuder Café Bar kaffemaskiner av högsta kvalitet, varm och kall dryck samt utomordentlig service. Givetvis med egen personal som utför samtliga delar av leveransen.

”Samarbetet med Johan & Nyström möjliggör att svenska kontor och arbetsplatser kan få njuta av Johan & Nyströms specialkaffe i säsong i kombination med de främsta kaffemaskinerna samt snabb och personlig service. Vi hoppas att detta gör att våra kunder får engagerade och energifyllda medarbetare som bidrar med kreativitet och möteseffektivitet”. säger Thomas Doyon, VD Café Bar. 

”Våra nuvarande och framtida kunder kommer att kunna fortsätta njuta av samma goda och hållbara specialkaffe samtidigt som allt från orderläggning och månadsservice till att fräscha upp kaffestationer blir ännu smidigare. Min största dröm är att alla ska kunna få dricka fantastiskt gott och hållbart kaffe på jobbet och tillsammans med Café Bar kan vi nu se till att ta oss dit.”, avslutar Johan Morén.

Partnerskapet inleds den 1 september och från och med då har alla kontor i Sverige möjlighet att köpa hållbart och högkvalitativt specialkaffe rostat av Johan & Nyström och levererat av Café Bar. Alla befintliga Office Coffee avtal med Johan & Nyström gäller och fullföljs enligt överenskommelse.

 

 

Kaffe på jobbet Kontorskaffe Office Coffee

← Äldre inlägg Nyare inlägg →