#pimpmychemex -

Nu startar vi kampanjen Pimp-My-Chemex där vi uppmanar din kreativa sida att designa en egen variant av den klassika glasbryggaren. Sammetsband, läder, träpärlor, glitter, randigt, prickigt, grönt, gult eller eldkastare – fantasin har inga gränser! Tagga din bild med #pimpmychemex

Chemex är numera en designklassiker och en väletablerad kaffebryggare - såväl för den inbitne specialkaffenörden som för den vanliga hederliga söndags-brunch-avnjutaren. Bryggmetoden ger ett rent, gott kaffe och lyfter smakerna till sin bästa potential. Kannan i sig gör tio gånger av tio ett så bra första intryck att den är väl värd att ha framme.

Ursprungligen formgavs kannan av Peter J. Schlumbohm,inspirerad av laboratoriernas glasflaskor, vad gäller både design och funktion. Kannan återfinns på Museum of Modern Art i New York och har även fått pris som en av tidernas topp 100 designade produkter.

Har du ingen Chemex-bryggare ännu? Vi är stolta återförsäljare och i vår webshop beställer du smidigt hem ett eget exemplar! 


Favoriter
599 kr

Chemex är kaffebryggaren hela specialkaffevärlden suktar efter. Det är en labbliknande bryggare som ger ett riktigt rent och gott kaffe. Kannan återfinns på MoMa (Museum of Modern Art) i New York  och har även fått pris som en av tidernas topp 100 designade produkter.

Kannan formgavs av Peter J. Schlumbohm redan 1941 och idag huserar Chemex lilla fabrik i Massachusetts USA. Man är ett företag som verkligen brinner för kaffe så vi är både stolta och tacksamma över att få vara importörer i Sverige.

Läs mer

Fri frakt vid köp av tre valfria påsar.

Få dina varor först - betala sen.