Jag upplever att både gäster och personal trivs ihop! Det gör att jag riktigt trivs att gå till jobbet, trots att varje dag nästan är densamma. Vi har många återkommande stammisar, det är kul tycker jag.

 

Vi inspireras av kvällskrogen.

Vi bringa känslan som att bli serverad på kvällskorgen fast på lunchen! Vi tänker på inredningen väldukade bord. Dessutom har vi en Hovmästare!

Vi fokuserar på Helhetsupplevelsen med kvalité i fokus. Alla våra restauranger har en härlig väl genomtänkt inredning, vällagad mat och bra service. Till exempel gör vi vår egen korv. Testa dessert-buffén, hemmagjorda glassen och Wallenbergaren som är våra stora kund-favoriter!

Jag dricker helst kaffe. Espresso är defenitivt en favorit, säskilt på maten! Jag gillar att göra som italienarna: Dricka latte på morgonen och ta en espresso på lunchen.

 

Restaurang P


Resedagbok -

Sumtra Gayo -spårbarhet, små mängder och hög kvalitet?

Att besöka ett land som specialkaffehandlare är något helt annat än att besöka det som turist. Lars Pilengrim, som köper in allt vårt kaffe, sade någon gång till mig: ›Att resa med kaffet är att få se vardagen.

Följ med oss

JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström är en fantastisk kaffefamilj som förändrar liv genom vår kafferevolution. En kopp i taget. Viktigast för oss är människorna, produkterna och detaljerna. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion.